Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerne-quarterbacken tilbake til sesongens viktigste kamp

Aaron Rodgers er skadefri når sluttspillplassene deles ut.

VANT SUPER BOWL: I 2011 ledet Aaron Rodgers Green Bay Pakcers til seier i Super Bowl. Nå er han tilbake etter et skadeavbrekk, og kan redde sluttspillplassen for Wisconsin-klubben med seier i siste kamp mot Chicago Bears søndag. I sluttspillet kan som kjent alt skje. Foto: AP Photo/Kathy Willens/NTB Scanpix
VANT SUPER BOWL: I 2011 ledet Aaron Rodgers Green Bay Pakcers til seier i Super Bowl. Nå er han tilbake etter et skadeavbrekk, og kan redde sluttspillplassen for Wisconsin-klubben med seier i siste kamp mot Chicago Bears søndag. I sluttspillet kan som kjent alt skje. Foto: AP Photo/Kathy Willens/NTB Scanpix Vis mer

Aaron Rodgers stiller som Packers' quarterback i den viktige NFL-kampen mot Chicago Bears søndag. Han er tilbake etter et langt skadeavbrekk.

Rodgers, som har 15 touchdowns denne sesongen, har vært satt ut av spill i sju kamper på grunn av kragebeinsbrudd.

- Tiden er inne. Aaron er klar. Det er på tide å spille fotball igjen. Dette har vært diskutert opp og ned. Han vil bare fokusere på å spille fotball nå, sa Packers-sjef Mike McCarthy.

- Aaron kjenner angrepet. Han kommer til å finne tilbake til alle detaljene. Det bekymrer meg ikke.

(NTB)