SLO NED MASKOT: Deontay Wilder. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SLO NED MASKOT: Deontay Wilder. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Stjernebokser slo ned maskot og ble latterliggjort: - Vis litt respekt!

Deontay Wilder (32) unnskylder seg og vil gi kampbilletter til den uheldige personen.

Han visste nok ikke hva han hadde begitt seg ut på, den stakkars personen som var leid inn som maskot da tungvektsbokser Deontay Wilder var på besøk på det spanske showet Nacion ESPN.

Wilder skal snart i ringen for å bokse mot Tyson Fury, og var på showet for å promotere boksekampen. På plass var også en maskot som blant annet hadde på seg en mexicansk sombrero.

En video som sirkulerer på sosiale medier viser hvordan den mannlige programlederen oppildnet Wilder til å slå maskoten, men det var nok få i rommet som så for seg hvor mye kraft bokseren ville bruke bak slaget.

For Wilder hamrer skikkelig til slik at maskoten blir liggende på bakken. Begge programlederne måper over det som skjer, før den mannlige programlederen går bort og teller til tre, for å vise at maskoten er slått ut.

Som Dail Mail skriver: «32-åringen sjokkerte tilskuerne».

Se videoen her:

- Vis litt respekt

Etterpå kom det ubekreftede meldinger på at personen i kostymet brakk kjeven, men dette er altså ikke bekreftet. Det ble også sagt at Wilder ikke skjønte at det var en «ekte person» i kostymet.

Det siste utspillet har fått hovedpersonen til å ta til sosiale medier for å avkrefte.

«Ja. Alle som skriver at jeg ikke visste det var et 'menneske' er bare for å få klikk. Altså, kom igjen da, jeg antar at maskoten rullet ut dit. Vis litt respekt! Jeg vil oppriktig unnskylde meg overfor den modige mannen som ble skadet (hvis det er sant). Jeg har stor respekt for ham, at han deltok, ville gjøre det og motet han viste. Hvis det er sant, vil jeg personlig invitere ham til kampen 1. desember», skriver Wilder på sin Instagram-profil.

MØTES I RINGEN: Tyson Fury (t.v.) og Deontay Wilder. Foto: AP Photo/Mary Altaffer/NTB Scanpix
MØTES I RINGEN: Tyson Fury (t.v.) og Deontay Wilder. Foto: AP Photo/Mary Altaffer/NTB Scanpix Vis mer

Tittelkamp

Wilder vil forsøke å forsvare WBC-tittelen mot Tyson Fury i Los Angeles 1. desember.

Ingen av de to bokserne har tapt en eneste kamp til nå i karrieren. Wilder har 40 seire av 40 mulige, mens Fury har vunnet 27 av 27.

Wilder håpet egentlig å få møte Anthony Joshua, som i stedet bokset mot Alexander Povetkin i september - en kamp Joshua vant.