Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerneduo går glipp av storkamper for City

Mister Chelsea- og Barcelona-kamp.

SKADET: Slike jubelscener blir vi ikke vitne til i aller nærmeste framtid. Sergio Agüero (midten med ansiktet mot kamera) er nemlig skadet, og går glipp av storkampene mot Chelsea og Barcelona. Det samme gjør Fernandinho. Foto: EPA / ANDY RAIN / NTB scanpix
SKADET: Slike jubelscener blir vi ikke vitne til i aller nærmeste framtid. Sergio Agüero (midten med ansiktet mot kamera) er nemlig skadet, og går glipp av storkampene mot Chelsea og Barcelona. Det samme gjør Fernandinho. Foto: EPA / ANDY RAIN / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City må klare seg uten Sergio Agüero og Fernandinho i minst to uker til. Duen mister dermed FA-cupkampen mot Chelsea og første mesterligamøte med Barcelona.

Det bekreftet City-manager Manuel Pellegrini under fredagens pressekonferanse før lørdagens bortekamp mot Norwich i Premier League.

- Fernandinho jobber sammen med en fysioterapeut, men jeg tror han er ute i minst 15 dager til. Det blir tøft for ham å rekke Barcelona-kampen.

- Det samme gjelder Agüero. Han har begynt å løpe, men han vil ikke være tilgjengelig mot Barcelona, sa Pellegrini.

Agüero har slitt med en hamstringskade siden kampen mot Tottenham 29. januar, mens Fernandinho har en skade i låret. Den søramerikanske duoen måtte stå over da City tapte 0-1 for Chelsea mandag.

Pellegrini håper at Samir Nasri er tilbake til cupkampen mot Chelsea. Franskmannen har mistet seks kamper til nå på grunn av en kneskade.

City møter Chelsea i FA-cupens 5. runde neste helg og spiller hjemme mot Barcelona 18. februar i første kamp av mesterligaens åttedelsfinale.

(NTB)

Hele Norges coronakart