Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerneduo sørger for over 200 mill. i Wolves-kassa

Solbakken solgte Fletcher og Jarvis.

KLINGENDE MYNT: Salget av Steven Fletcher (bildet) og Matt Jarvis sørger for at Wolves innkasserer over 200 millioner kroner.Foto: GLYN KIRK / AFP PHOTO / NTB Scanpix
KLINGENDE MYNT: Salget av Steven Fletcher (bildet) og Matt Jarvis sørger for at Wolves innkasserer over 200 millioner kroner.Foto: GLYN KIRK / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Steven Fletcher og Matt Jarvis fullførte som ventet overgangene fra Wolverhampton til henholdsvis Sunderland og West Ham fredag.

Fletcher, som la inn en overgangssøknad til Wolves-ledelsen, ble solgt for 111 millioner kroner (12 millioner pund). Sunderland-manager Martin O'Neill er storfornøyd med å ha sikret seg 25-åringen.

- Det har ikke vært noen hemmelighet at vi trengte å forsterke spissplassen. Steven har vist at han kan score bra med mål. Han er ung og utvikler seg stadig. Jeg er glad for at vi har klart å hente ham til Sunderland, sier O'Neill.

West Ham betaler trolig 10,5 millioner pund (97 millioner kroner) for 26-årige Jarvis. Han har skrevet kontrakt fram til 2017.

Jarvis debuterer ventelig for «Hammers» mot Swansea lørdag.

- Jeg er glad for å ha skrevet under. Dette er en fantastisk klubb. Jeg er glad for å være her. Det er en stor klubb med stolte tradisjoner. Jeg kjenner til Bobby Moore og historien som er her, sier Jarvis.

Salgene gjør at Ståle Solbakken får store midler til å hente erstattere og styrke Wolverhampton for en lang sesong i mesterskapsserien.

Solbakken er nær ved å sikre seg Austria Wien-forsvareren Georg Margreitter, ifølge Express & Star.

Avisen skriver at Solbakken er klar for å bruke av pengene han får for Steven Fletcher og Matt Jarvis. Duoen ble fredag bekreftet solgt til henholdsvis Sunderland og West Ham. Salgene gir rundt 210 millioner kroner i klubbkassa.

Margreitter har ett år igjen av kontrakten med Austria og er verdsatt til rundt 18 millioner kroner (2 mill. pund). Solbakken håper 23-åringen kan være løsningen på nordmannens lange leting etter en ledertype i midtforsvaret.

Ifølge Express & Star dro Margreitter til Wolverhampton torsdag for å innlede samtaler med klubben.

- Georg har aldri lagt skjul på at han drømmer om å spille fotball i England. Vi ønsker ikke å hindre ham i en slik mulighet, sa sportsdirektør Thomas Parit i Austria Wien.

Fortsatt er ikke klubbene enig om en overgangssum, men Wolves skal være optimistiske med tanke på en kjapp handel. Tidligere har Solbakken gått glipp av Vadim Demidov og Pedro Geromel, mens Manchester Citys Stefan Savic trolig krever for høy lønn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media