Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerneduoen herjet sammen

Golden State Warriors og Los Angeles Lakers innviet Warriors' storstue i San Francisco lørdag. Anthony Davis og LeBron James sørget for Lakers-seier 123-101.

LAGKAMERATER: LeBron James (23) og Anthony Davis (3). Foto: NTB Scanpix
LAGKAMERATER: LeBron James (23) og Anthony Davis (3). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Golden State Warriors skal de neste årene spille i San Francisco etter å ha holdt til i Oakland de siste 48 årene. De spilte sin første kamp i den nye arenaen som har plass til 18.064 tilskuere lørdag mot Los Angeles Lakers i en pre-season-kamp før NBA-sesongen begynner i midten av oktober.

Lakers tok kommandoen fra start, vant den første perioden 33-20 og kampen 123-101. Det var første gang Anthony Davis og LeBron James spilte sammen, etter at Davis ble hentet fra New Orleans Pelicans i juni.

Davis var banens beste med 22 poeng og ti returer. James noterte seg for 15 poeng og åtte målgivende pasninger. Duoen satt hele den andre omgangen og spilte bare 18 minutter hver.

– Det var en veldig god start for ham, sa LeBron om Davis' debut i den gule Lakers-trøya.

Warriors' Steph Curry var hjemmelagets beste. Han scoret 18 poeng, men klarte ikke hindre tap i klubbens historiske første kamp i sin nye storstue.

Lakers åpner mot Los Angeles Clippers 23. oktober, mens Warriors spiller sin første kamp mot Clippers to dager senere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling