MISTER SANNSYNLIGVIS EM: Daniel Majstorovic skadet korsbåndet på dagens trening, og Erik Hamrén tror backen nå går glipp av EM.   Foto: Stringer/REUTERS/SCANPIX
MISTER SANNSYNLIGVIS EM: Daniel Majstorovic skadet korsbåndet på dagens trening, og Erik Hamrén tror backen nå går glipp av EM. Foto: Stringer/REUTERS/SCANPIXVis mer

Stjernefall for Sverige på landslagstrening

Stjerneskudd skadet - Celticback mister EM.

(Dagbladet): Sverige har i disse dager landslagssamling før privatlandskampen mot Kroatia i morgen. Det er lagets siste privatlandskamp før EM sparkes i gang i juni. Og oppladningen kunne absolutt vært bedre for «Söta bror».

På dagens trening fikk laget seg en støkk da det viste seg at Celtic-backen Daniel Majstorovic skadet korsbåndet. 34-åringen ble i hui og hast fraktet til sykehus etter episoden. Nå ser det ut til at EM ryker for backen.

- Det var en situasjon der Anders Svensson falt i nærkamp med Zlatan. I samme øyeblikk skulle Daniel bryte, hadde strake ben og Anders falt over Daniels ben. Jeg trodde ikke det var så farlig for han sa ikke et ord. Jeg vet selv hvor vondt det kan være når korsbåndet ryker, så jeg trodde ikke det var noen fare, men det var det, sa landslagssjef Erik Hamrén på pressekonferansen etter treninga ifølge Aftonbladet.

Det skal være bekreftet at Majstorovic har skadet ett indre leddbånd og korsbåndet. Om leddene er avskåret er ikke kjent. På spørsmål om EM nå ryker, svarte Hamrén:

- Ja, åja. Om leddene er skadet så regner jeg med det. Dessverre.

Satte Zlatan i skyggen Det meste har handlet om det nye stjerneskuddet John Guidetti som har høstet lovord fra store deler av verden den siste tiden. 19-åringen har satt selveste Zlatan Ibrahimovic i skyggen under oppladningen til morgendagens kamp.

Guidetti har allerede blitt sammenliknet med Zlatan. Men nå står også stjerneskuddet  i fare for å miste kampen mot Kroatia, noe som ville vært hans debut for landslaget.

- Det er trist om jeg mister kampen i morgen. Jeg satte knottene fast i gresset og fikk en vridning i kneet. Nå har jeg vondt i hofta, sier Guidetti til Aftonbladet.

Feyenoord-spissen avbrøt den siste treningen før kampen etter 40 minutter, og fikk behandling på sidelinja.

SETTER ZLATAN I SKYGGEN: I en undersøkelse Aftonbladet har gjort svarte 53% at de syns Guidetti (t.v) er det heteste navnet på landslaget. 27% svarte Zlatan. Foto: Hrvoje POLAN/AFP/SCANPIX
SETTER ZLATAN I SKYGGEN: I en undersøkelse Aftonbladet har gjort svarte 53% at de syns Guidetti (t.v) er det heteste navnet på landslaget. 27% svarte Zlatan. Foto: Hrvoje POLAN/AFP/SCANPIX Vis mer