Stjernefall

Tennisstjernen Serena Williams skademareritt tar ikke slutt. I går måtte hun trekke seg fra millionturneringen i Toronto. Og hun er ikke den eneste.

Williams har ikke vært på banen siden sommerens Wimbledon. I Rogers Cup skulle 24-åringen gjøre et etterlengtet comeback. Men etter seier i andre runde mot franske Stephanie Cohen-Alore var det stopp. Natt til i går norsk tid ga amerikaneren, som har tjent over 100 millioner kroner i karrieren, beskjed om at hun måtte trekke seg.

-  Kneet er ikke 100 prosent. Det er tøft å være ute på banen når du vet at du ikke kan gjøre ditt beste, og når du vet at skaden kan forverres, sier Williams til Toronto Star.

Hun er ranket som nummer sju i verden, men er ved siden av russiske Maria Sjarapova og søstera Venus kvinnetennisens største trekkplastre.

Planen er nå at hun skal tilbake til Florida for å forberede seg til U.S. Open, som starter 29. august.

Williams er nå den sjette av de topp-20-seedede spillerne i Rogers Cup som må trekke seg. Seint i forrige uke ga søstera Venus Williams beskjed om at influensaen holdt henne utenfor. Så fulgte førsteseedede Sjarapova og Mary Pierce tirsdag.

-  Publikumsoppmøtet er avhengig av stjernene, sier en skuffet turneringssjef Stacey Allaster.

b> UTE: Serena Williams tar seg til sitt skadde kne under tirsdagens kamp i Toronto. Seinere ga hun beskjed om at hun trakk seg fra turneringen. Foto: Peter Jones/Reuters/Scanpix
b> UTE: Serena Williams tar seg til sitt skadde kne under tirsdagens kamp i Toronto. Seinere ga hun beskjed om at hun trakk seg fra turneringen. Foto: Peter Jones/Reuters/Scanpix Vis mer
UTE: Mary Pierce.
UTE: Maria Sjarapova.
UTE: Venus Williams.