Stjerneflukt fra Wimbledon

I går ble det klart at Carl Cort forvinner til Newcastle for 90 millioner kroner. Nå har Wimbledon godkjent et Tottenham-bud på 65 millioner kroner for venstreback Ben Thatcher.

En og en halv måned før Wimbledon spiller sin første kamp i engelsk førstedivisjon, er laget i ferd med å bli tappet for stjernespillere. I tur og orden har keeper Neil Sullivan, storscorer Carl Cort og venstreback Ben Thatcher forlatt klubben.

Ben Thatcher er aktuell for det engelske landslaget - og er en av øyrikets mest attraktive venstrebacker. Thatcher har allerde blitt enig med Tottenham om personlig kontrakt. Nå gjenstår bare den obligatoriske legesjekken før alle formalitetene er i orden.

- Vi har blitt enige om overgangssummen. Han vil ta på seg Tottenhams treningsdress på mandag og reiser til Sverige med laget. Han er en potensiell landslagsback - å spille for oss vil hjelpe han i den retningen, sier Tottenham-direktør David Pleat.

Thatcher er den tredje Wimbledon-spilleren - etter Chris Perry og Neil Sullivan - som blir klar for Tottenham i løpet av det siste året.