Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernejakt for toppklubbene

ManU, Arsenal, Liverpool og Newcastle har begynt å åpne lommebøkene. Se hvem de vil ha!

Manchester United er i ferd med å legge inn bud på John Carews lagkamerat i Valencia, Ruben Baraja. 27-åringen er priset til rundt 18 millioner pund (200 mill. kroner), og blir sett på som en ypperlig erstatning for Roy Keane, skriver Daily Express.

Barajas agent sier han har hørt at ManU og en annen engelsk klubb er interessert. I tillegg jobbber både Real Madrid og Barcelona i kulissene for skaffe seg spanjolens underskrift.

Beattie i rødt?

Liverpool er villige til å betale 12 millioner pund (133 mill. kroner) for Southamptons storscorer James Beattie. 25-åringen scoret 23 mål i premier league i år. En overgang kan bety slutten på liverpoolkarrieren til Emilie Heskey, skriver The Sun. Også Newcastle har kastet seg inn i kampen om spissen.

I tillegg prøver Liverpool å sikre seg underskriftene til Auxerre-spillerne Djibril Cisse og Jean-Alain Boumsong, i sterk konkurranse med Olympique Marseille, melder NTB.

Mellberg + Ljungberg?

Arsenal vil styrke forsvaret, og prøver å sikre seg underskriften til Aston Villas svenske midtstopper Olof Mellberg. Ifølge Daily Star vil Arsene Wenger legge inn bud på 26-åringen med en gang det er klart hvem som blir ny Villa-manager.

Ifølge The Sun prøver Newcastle å plukke opp Lee Bowyer gratis. West Ham har ikke råd til å beholde 26-åringen etter at de rykket ned. Bowyer har imidlertid en ankelskade, og må bestå de medisinske prøvene får han kan heve en ukelønn i Newcastle på 445000 kroner de neste fem årene.

Det ryktes også at Liverpool, ManU og Arsenal vil hente Harry Kewell. 24-åringen får trolig en prislapp på rundt 55 millioner kroner. I tillegg jobber Leeds' styreformann John McKenzie på spreng for å få Kewell til å skrive under ny kontrakt med klubben.

TIL MANU? Ruben Baraja.
TIL LIVERPOOL ELLER NEWCASTLE? James Beattie.
TIL LIVERPOOL? Djibril Cisse.
<b<TIL LIVERPOOL? Jean-Alain Boumsong (t.v.)
LAGKAMERATER? Arsenal vil sikre seg Olof Mellberg. Han er ikke akkurat bestevennen til Arsenalspiller Fredrik Ljungberg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media