Stjernen frir til Morgan

- Har ingen betenkeligheter.

(Dagbladet.no): Etter å ha blitt funnet skyldig i dokumentfalsk og falsk anmeldelse, innså Morgan Andersen at hans tid i norsk toppfotball var historie.

Men dommen på ett års betinget fengsel har ikke skremt vekk andre aktører i norsk toppidrett.

Nå varsler hockeyklubben Stjernen at de vil kontakte Andersen med tanke på en stilling i klubben, melder VG.

- Vi kjenner Morgan fra barnsben av og har ingen betenkeligheter. Det hadde vært veldig bra for oss om vi hadde klart å huke tak i ham, sier styreleder Runar Helgesen til avisa.

Foreløpig har ikke Stjernen klart for seg hva slags stilling de ønsker å tilby Andersen, og de ønsker heller ikke å presse seg på for tidlig.

Hovedpersonen selv fant liten trøst i sluttpakken på 1,2 millioner kroner fra Fredrikstad umiddelbart etter dommen.

- Konsekvensene er katastrofale for meg og min familie, for min kone og mine barn. Jeg mister tross alt muligheten til å forsørge dem slik jeg ønsker, jeg har mistet jobben jeg virkelig brenner for, sa den tidligere FFK-direktøren til seher.no.

Morgan Andersen spilte selv for Stjernen i sin aktive hockeykarriere.

ØNSKET AV STJERNEN: Dommen for dokumentfalsk og falsk anmeldelse har ikke skremt Stjernen fra å ønske seg Morgan Andersens tjenester. Foto: SCANPIX
ØNSKET AV STJERNEN: Dommen for dokumentfalsk og falsk anmeldelse har ikke skremt Stjernen fra å ønske seg Morgan Andersens tjenester. Foto: SCANPIX Vis mer
Stjernen frir til Morgan
<B>HADDE SUKSESS SOM HOCKEYSPILLER:</B> Morgan Andersen har en fortid som spiller i Stjernen. Her i aksjon for landslaget mot Sverige.