Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernen knuste Furuset

Solid løft med 7-2-seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernen hadde kun vunnet en av sine åtte siste kamper og kom fra pinlige 0-7-tap mot Comet tirsdag. David Hnat var lagets beste spiller med tre scoringer.

- Deilig å vinne. Vi scorer mer på sjansene våre og er tryggere bakover. David scoret tre raske mål i midtperioden. Det avgjorde kampen til vår fordel. Vi har vært gjennom en tøff periode med skader og sykdom, men skal bygge videre på kveldens erfaringer, sa Stjernen-trener Ørjan Løvdal til NTB.

Bør bytte klubb


Stjernen tapte skuddstatistikken 28-34, men Tommy Johansen i mål var meget god. Landslagsmålvakt Mathias Gundersen var satt på benken og får det tøft med tanke på spilletid etter at Stjernen har hentet inn den tsjekkiske burvokteren Michal Marik.

Overfor NRK hevder landslagssjef Roy Johansen at Gundersen må bytte klubb dersom han ikke snart er tilbake som førstevalg i Fredrikstad-laget.

- Hvis han har ambisjoner om VM-spill, kan han ikke bli værende så veldig lenge, nei. Og dersom han vil utvikle seg videre, bør han nok finne seg en ny klubb. Hvis han da ikke tar tilbake plassen i Stjernen innen nyttår, mener Johansen.


Comet tapte


Storhamar vant skuddstatistikken 57-20 i Mjøs-derbyet mot Lillehammer, men måtte nøye seg med 2-1-seier i Hamar OL-amfi.

Formsterke Frisk nøyde seg med 4-3-seier over tabelljumbo TIK. Frisk skuffet spillemessig og Trondheim jaget utligning etter å ha tatt ut keeperen.

Stavanger tok sin fjerde strake seier da de vant 5-3 borte mot Comet i en underholdende kamp i Halden Ishall. Comet hadde vunnet sine seks foregående kamper.

(NTB)

VIKTIG SEIER: Stjernen trengte en seier etter mye dårlige resultater i det siste. I front tremålsscorer David Hnat. Arkivfoto: Scanpix
VIKTIG SEIER: Stjernen trengte en seier etter mye dårlige resultater i det siste. I front tremålsscorer David Hnat. Arkivfoto: Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart