Stjernen neste?

GARMISCH (Dagbladet): - Dette er tungt. Nå orker jeg ikke mer, sier Ludvik Zajc (58) etter at han trakk seg som landslagstrener etter nyttårshopprennet i går. I dag reiser hoppkomiteens formann Steinar Johannessen til Insbruck for å rydde opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og Zajc kan få følge av landslagssjef Hroar Stjernen etter hoppuka. D-dagen for resten av landslagsledelsen er neste mandag når hoppkomiteen har ekstraordinært møte.

Zajc skulle etter planen gått av som landslagstrener etter sesongslutt, men valgte å si stopp etter gårsdagens fiaskorenn i Olympiabakken i Garmisch. 43. plassen til Anders Bardal (19) er tidenes dårligste hoppukeinnsats.

Fra våren av har Zajc, som har 16 VM- og OL-medaljer som trener, avtale om ny jobb i Norges Skiforbund som assisterende sportssjef for hopp og kombinert. Nå vet han ikke om det blir noe av den jobben.

- I dag er jeg stemplet som en taper. Og hvem vil ha en taper, spør Zajc ut i lufta på hotellet i Garmisch.

- Vil se an

Leder Steinar Johannesen reiser i dag til Østerrike for å se tingene på nært hold.

- Jeg vil skaffe meg en oversikt og se tingene i en målestokk en til en før jeg uttaler meg om hva vi skal gjøre. Så får vi finne den beste løsningen for re sten av sesongen, sier Johanessen til Dagbladet.

Landslagssjef Hroar Stjernen vet at han kan bli neste mann til å forlate kulen. Inntil videre overtar han treneransvaret for laget samnmen med hjelpetrener Bjørn Myrbakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer