Stjernen slo Storhamar igjen

Norgren var tilbake - men ble byttet ut halvveis.

Jonas Norgren var tilbake i Storhamar-målet, men ble byttet ut halvveis i kvartfinalekampen da Stjernen nok en gang slo Hamar-laget på egen is. Denne gangen hele 8-3.

Norgren, som har en rekke landskamper, skadet kneet for fire uker siden, men fikk tillit fra start på bekostning av Ruben Smith da Storhamar skulle revansjere 6-7-tapet fra den første bortekampen i NM-sluttspillets kvartfinaler.

Det gikk ikke bedre enn at ekssvensken, med støtteskinne på kneet, slapp inn fem mål før kampen var halvspilt, og løpet var kjørt for Storhamar.

Ny sjanse i morgen

- Alle keepere trenger fem mann foran seg som gjør et stykke arbeid. Det hadde ikke Jonas i dag, sa Storhamar-trener Petter Thoresen som benekter at Norgren ikke var klar for kamp, men innrømmer at to bortetap på rad går på selvtilliten løs for en av gullfavorittene.

- Det er klart det stikker, men nå har vi ny hjemmekamp igjen i morgen. Hvor mye vi taper spiller ingen rolle, nå må vi bare nullstille, sa Thoresen til NTB.

Peter Rylander og Trond Magnussen scoret begge to mål for hjemmelaget da Storhamar ble påført sitt fjerde strake bortetap.
Frisk har snudd
Etter å ha kommet under med 0-1 i kamper har Frisk Asker snudd duellen mot Sparta Sarpsborg til 2-1. I kveld rodde de i land en svært viktig 3-2-seier i Sparta Amfi, og har hjemmebanefordel i to kamper, fredag og søndag. Magnus Sandberg ble matchvinner da han slo inn det avgjørende målet med snaut ni minutter igjen av kampen.

Stavanger og Vålerenga tok begge sin tredje strake seier over henholdsvis Comet og Furuset. En sterk midtperiode som ble vunnet 2-0 la grunnlaget for siddis-seieren i Halden. Tidligere Sverige-proff Marius Trygg scoret to mål for Oilers.

Vålerenga suser også mot semifinalespill. Veteranen Øystein Olsen noterte seg for et mål og to assists da Furuset ble slått 5-3 i Furuset Forum, og de regjerende norgesmestrene kan sikre avansement med seier på hjemmeis i morgen.

(NTB)

BLE TATT UT: Jonas Norgren var tilbake i Storhamar-målet etter skade, men ble byttet ut da Hamar-laget gikk på et nytt tap i Fredrikstad. Foto: Scanpix
BLE TATT UT: Jonas Norgren var tilbake i Storhamar-målet etter skade, men ble byttet ut da Hamar-laget gikk på et nytt tap i Fredrikstad. Foto: Scanpix Vis mer