Stjernen strålte mot Storhamar

Endelig fullt mannskap.

Stjernen stilte for første gang denne sesongen med fullt lag da Storhamar ble slått 7-6 i kvartfinalen i ishockey-NM søndag.

Sesongen har vært et eneste langt sykdomsmareritt for Fredrikstad-laget. Og resultatene er også blitt deretter. Sjuendeplass i serien var langt under det trener Ørjan Løvdal hadde forestilt seg.

Storhamar valgte Stjernen som motstander i kvartfinalen. Ikke så rart, kanskje, siden Løvdals gutter kun har slått Hamar-laget i ett av fire oppgjør. Men det var Stjernen som tok første stikk i sluttspillet.
Produktive
Stjernens førsterekke med Ondrej Steiner, Trond Magnussen, David Hnat, Niklas Juntti og Mike Burman noterte seg for hele 14 målpoeng i søndagens kvartfinale. Og kaptein Magnussen, som noterte seg for to mål og to assist, får skryt etter den viktige seieren.

- Trond gir på og viser vei. Gutta viser god arbeidsmoral, sa Løvdal som endelig kan stille skadefritt mannskap.

- Vi må ha fire fulle rekker for å spille mot Storhamar. Fredag fikk vi endelig fullt lag, og det er utrolig deilig, fortsatte treneren.


Kontrollerte


Stavanger hadde små problemer i bortemøtet med Comet. Johan Tellström utlignet til 2-2 for hjemmelaget midt i kampen, men etter det styrte siddisene inn til en komfortabel 6-2-seier. Daniel Back scoret to og spilte fram til ytterligere en scoring for Stavanger.

Frisk Asker klorte til seg fjerdeplassen i eliteserien etter en sterk seier over Storhamar i siste kamp. Søndag kom de ned på jorden igjen da Sparta knuste gjestene hele 6-1. Kent Lindberg var som vanlig toneangivende og noterte seg for ett mål og to assist.


Lett for VIF
Oslo-oppgjøret mellom Furuset og Vålerenga ble som ventet en litt for tøff oppgave for hjemmelaget i Furuset Forum. Vålerenga hadde full kontroll i kampen og vant til slutt 4-1. Kenneth Larsen gjorde comeback for VIF. Han noterte seg like godt for to mål og en assist.

– Vi spilte en dårlig førsteperiode, men kontrollerte i 2. og 3. periode. Da var ikke Furuset i nærheten, sa VIF-trener Espen Knutsen til SportN.

Tirsdag spilles kamp nummer to i kvartfinaleserien (best av sju).

(NTB)

SKADEFRITT: Trener Ørjan Løvdal kunne fornøyd se at et skadefritt mannskap var det som skulle til for å tukte Storhamar. Her med Ole Andreas Løvås (t.v.) og Dan Fredrik Nygård. Arkivfoto: Scanpix
SKADEFRITT: Trener Ørjan Løvdal kunne fornøyd se at et skadefritt mannskap var det som skulle til for å tukte Storhamar. Her med Ole Andreas Løvås (t.v.) og Dan Fredrik Nygård. Arkivfoto: Scanpix Vis mer