ANSIKT TIL ANSIKT: Bokseren Floyd Mayweather (t.v.) og MMA-utøveren Conor McGregor møttes i Los Angeles i natt. Foto: NTB Scanpix
ANSIKT TIL ANSIKT: Bokseren Floyd Mayweather (t.v.) og MMA-utøveren Conor McGregor møttes i Los Angeles i natt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Floyd Mayweather og Conor McGregor

Stjernene barket sammen på direkten: - Han har ikke engang råd til en dress

Møttes i Los Angeles før storkampen.

(Dagbladet): Den 26. august møtes bokseren Floyd Mayweather (40) og MMA-utøveren Conor McGregor (28) til en av tidenes fighter i Las Vegas.

Mayweather la opp i 2015. Men en gigantsum - som spekuleres i å være på rundt 830 millioner kroner til hver av utøverne - har fått ham på banen igjen. I natt møttes de ansikt til ansikt i Los Angeles. Og de to barket sammen på direkten.

- Han kommer til å være bevisstløs innen fire runder, erklærte iren McGregor.

- Se på ham: Han har ikke engang råd til en dress.

Fire ganger

Mayweather og McGregor skal møte hverandre fire ganger før kampdagen 26. august. I natt sørget de for høye bølger på Staples Center i Los Angeles, foran 20.000 tilskuere. Temperaturen var høy fra første stund. Kritiske røster vil muligens bemerke: Ikke rart, med slike pengesummer i potten.

PÅ KOKEPUNKTET: Stemningen mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor var svært intens i natt. Foto: NTB Scanpix
PÅ KOKEPUNKTET: Stemningen mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor var svært intens i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Mayweather la opp for to år siden, hadde han gått 49 kamper uten tap. MMA-utøveren McGregor har ikke gått en offisiell boksekamp tidligere. Fighten skal avgjøres med bokseregler. Bookmakerne har derfor satt Mayweather som favoritt. Kampen vil gå på MGM Grand Arena i Las Vegas.

- Han (Mayweather) har aldri opplevd noe så intenst som en MMA-kamp. Jeg er ikke redd ham. Reglene som gjelder i boksing gjør dette til en halv kamp, en fjerdedels kamp. Det er ikke engang en kamp på alvor. Hadde det vært en alvorlig kamp, hadde jeg ikke engang trengt en runde, sa McGregor i natt.

- Tallet er 21

Mayweather svarte slik:

- Jeg sier bare: Tallet er 21. Hvorfor undrer dere? Jo, så lenge har jeg har sparket folk i ræva. Jeg rygger ikke for noen. Still dem opp på rekke og rad, og jeg skal knocke dem ned som bowlingkjegler. Still opp den her fyren 26. august, og jeg skal slå ned ham også.

Mayweather fortsatte:

- Jeg er ikke den samme bokseren som jeg var for ti år siden, fem år siden eller to år siden. Men jeg er god nok til å slå deg. På hvilken måte vil du forlate ringen? Med ansiktet eller ræva først?

De to sto ansikt til ansikt i flere minutter og lirte av seg «dritt». De møtes igjen i Toronto i natt, New York på torsdag og London fredag.

NB! STERKE INNTRYKK: MMA-utøveren Xu Xiaodong får massiv kritikk etter at han utfordret tai chi-mester Wei Le i ringen, og vant etter bare 10 sekunder. Video: Youtube / Fighting Arts Vis mer Vis mer