Stjernene innrømmer skyteproblem: - Det blir litt sånn «bob-bob»

Men tror det snur.

INGEN GOD DAG: I likhet med de andre elitegutta ble det for mange bom på standplass for Ole Einar Bjørndalen i formiddag. Tidenes vinterolympier ble nummer elleve etter seks strafferunder. Foto: Geir Olsen / NTB Scanpix
INGEN GOD DAG: I likhet med de andre elitegutta ble det for mange bom på standplass for Ole Einar Bjørndalen i formiddag. Tidenes vinterolympier ble nummer elleve etter seks strafferunder. Foto: Geir Olsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SJUSJØEN (Dagbladet): Alexander Os, som står utenfor det norske landslaget, ble den store overraskelsen og gikk inn til 2. plass, bak tyske Simon Schempp, på dagens fellesstart på Sjusjøen.

For gutta på det norske elitelandslaget var det imidlertid lite å skryte av.

Tarjei Bø gikk riktignok inn til sin andre pallplass på to dager, etter en helt enorm sisterunde, men resten av stjernene var et lite hav bak Schempp.

Dårlig skyting Ole Einar Bjørndalen ble nummer elleve, Johannes Thingnes Bø ble nummer 22 og Emil Hegle Svendsen gikk inn til 24. plass.

Felles for den norske stjernekvartetten var at de slet stort på standplass i vanskelige vindforhold på Natrudstilen. Bjørndalen skjøt på seg fem strafferunder, mens Bø-brødrene og Svendsen bommet seks ganger.

Til sammenlikning skjøt Schempp og Os på seg bare tre runder. Elitegutta innrømmer at de har hatt et aldri så lite standplassproblem denne helga. Også på gårsdagens sprint ble det for mange bom.

- Vi skjøt for dårlig i dag, det må vi ta selvkritikk på, men fram til verdenscupstarten må vi bare jobbe på. Skyter vi på den måten her i Östersund havner vi langt ned på lista, så vi må skjerpe oss litt, sier Emil Hegle Svendsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer