+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Stjernene om alpin-bråket

Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde vil ha et trenerapparat på plass så raskt som mulig etter turbulens innad i alpintlaget.

KLAR TALE: Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde ønsker å få på plass trenere og opplegg raskt. Foto: Bjørn Langsem
KLAR TALE: Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde ønsker å få på plass trenere og opplegg raskt. Foto: Bjørn LangsemVis mer

I løpet av vinteren og våren forsvant fire av trenerne til alpintlandslaget for herrer. Foreløpig er kun lagets nye hovedtrener, Steve Skåvisk, blitt presentert av Skiforbundet.

Det håper to av de største profilene på laget at skal skje en endring på snarlig.

- Det må komme så fort som mulig, slik at vi har trenere på banen så fort som mulig. Da må det være kommunikasjon. Kommunikasjon er viktig i en sånn situasjon, sier Aleksander Aamodt Kilde til Dagbladet, og får samtykke av Kjetil Jansrud.

Sammen med resten av de norske alpinlandslagsutøverne er de to allerede i gang med barmarkstrening for å være best mulig forberedt til neste sesong. Alpinlandslaget tilbringer store deler av sesongoppkjøringen på reise for å finne gode treningsforhold på ski. En stor del av jobben ligger i å legge til rette for nettopp det.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.