Stjernene på ferie: - Nyter livet

Etter en lang og hard sesong, har stjernene nå tatt turen til varmere strøk for en velfortjent ferie.

STJERNEDUO: Kompisene Erik Botheim (t.v) og Erling Braut Haaland på det som ser ut som en fest der kleskoden er hvitt. Foto: Instagram: erikbotheim
STJERNEDUO: Kompisene Erik Botheim (t.v) og Erling Braut Haaland på det som ser ut som en fest der kleskoden er hvitt. Foto: Instagram: erikbotheim Vis mer
Publisert

Sesongen er nettopp ferdig for de største stjernene på fotballhimmelen, og mange har en sjelden mulighet til reise bort, koble av og tenke på alt annet enn en gressmatte og to mål.

I sosiale medier dukker det stadig opp flere bilder og videoer av spillere som nå har tatt seg en velfortjent pust i bakken.

Erik Botheim, som skøyt Norge sitt U21 lag til EM for en snau uke siden, har lagt ut et bilde med kompisen Erling Braut Haaland, med bildeteksten:

«Enjoy life», oversatt til «nyt livet». Og som seg hør og bør, har Haaland kommentert «I’m feeling it» eller «jeg føler det».

«FLOW KINGZ»: Erling Braut Haalands sangferdigheter blir tatt godt i mot av City-personlighet Braydon Bent. Video/reporter: Melina Pambou Sundfør / Rødt Kort. Vis mer

Her er noen flere som nyter ferien:

Erling Braut Haaland, Manchester City

Mohamed Salah, Liverpool

Robert Lewandowski, Bayern München

Jadon Sancho, Manchester United

Cristiano Ronaldo, Manchester United

Kylian Mbappé, Paris Saint-Germain

Neymar, Paris Saint-Germain

Karim Benzema, Real Madrid

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer