SUVEREN: Shane Mosley (venstre) fikk mye juling av Floyd Mayweather Jr, og tapte klart i natt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Steve Marcus
SUVEREN: Shane Mosley (venstre) fikk mye juling av Floyd Mayweather Jr, og tapte klart i natt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Steve MarcusVis mer

Stjernene så Mayweather utklasse Mosley i Vegas

Fortsatt ubeseiret i bokseringen.

|||

Floyd Mayweather var i småtrøbbel tidlig i kampen, men utklasset Shane Mosley og er fortsatt ubeseiret i bokseringen.

Etter kampen gjentok han at superkampen mot Manny Pacquiao ikke blir noe av før filippineren går med på hans krav om omfattende blodtesting.

Mosley steppet inn da den planlagte kampen mot Pacquiao ble avlyst på grunn av amerikanerens krav om blodtesting. Han hamret løs på Mayweather i begynnelsen av kampen, men storfavoritten brukte ikke lang tid på å nøytralisere Mosleys angrep og ta kommandoen.

Etter 12 runder var Mayweather en overlegen vinner med dommerstemmene 119-109, 119-109 og 118-110. Han tok sin 41. strake seier som profesjonell, mens 38-årige Mosley fikk sitt sjette tap.

- Målet mitt var å bokse tidlig og angripe senere i kampen. Jeg burde nok ha angrepet tidligere, så ville det endt med knockout, sa Mayweather.

Enkelte har hevdet at Mayweathers ubøyelige krav om blodtesting er en måte å unngå å møte Pacquiao fordi han er usikker på utfallet av en slik kamp. Filippinerens vegring mot å avgi blod er velkjent.

- Om Manny Pacquiao ønsker å møte meg, så er jeg ikke vanskelig å finne. Godtar han blod- og urintesting så kan vi tilfredsstille alle tilhengerne som ønsker å se oss i ringen sammen, sa Mayweather etter kampen.

Og om Pacquiao ikke godtar det kravet?

- Da blir det ingen kamp.

Mosley godtok testene.

- Alle som er rene bør kunne godta disse testene. Jeg vil bare ha rettferdige forutsetninger, sa Mayweather.

(NTB)

OPPVARMING: Chris Brown sang nasjonalsangen før kampen i Las Vegas, ikke helt ukjent med nevekamp han heller.Foto: SCANPIX/AFP/GABRIEL BOUYS
OPPVARMING: Chris Brown sang nasjonalsangen før kampen i Las Vegas, ikke helt ukjent med nevekamp han heller.Foto: SCANPIX/AFP/GABRIEL BOUYS Vis mer