Stjernene skuffet i United-fest på Ullevaal

Bare halvsjanser for Premier League-toerne.

INGEN MÅLFEST: Wayne Rooney og de andre Manchester United-spillerne sleit med å score mot Vålerenga på Ullevaal i ettermiddag.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
INGEN MÅLFEST: Wayne Rooney og de andre Manchester United-spillerne sleit med å score mot Vålerenga på Ullevaal i ettermiddag.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VÅLERENGA - MANCHESTER UNITED 0-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerengas hjemmebane var for anledningen farget i rødt til det som var mer en Manchester United-fest enn en hjemmekamp for Vålerenga.

United-trener for dagen, Mike Phelan, ga et fullsatt Ullevaal akkurat det de hadde betalt for også. Hele stjernegalleriet var på plass fra start, i tillegg spilte Nemanja Vidic sin første kamp for United på mer enn åtte måneder.

Men med spillere som Scholes, Rooney, Nani, Valencia, Welbeck og Young fra start var det få som ville tippet på på en målfattig kamp.

Det ble det.

Umotivert Og det kunne virke som om Vålerenga-spillerne, flere av dem United-supportere, var litt satt ut av stjernene på motsatt banehalvdel. Det gikk i hvert fall nesten tjue minutter før Vålerenga evnet å skape noe som kunne minne om en sjanse.

Men før Bojan Zajics langskudd strøk stanga til Anders Lindegaard var det heller ikke all verdens som skjedde foran målet til Gudmund Taksdal Kongshavn. Både Nani og Valencia viste fikse detaljer på kanten, men foran mål var det noe slapt og umotivert over United-stjernene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer