Stjernene i håndball-VM 2017

Stjernene som kan stikke kjepper i hjulene for Norge

Jo, da, Norge har Nora Mørk og verdensklassekeepere i Kari Aalvik Grimsbø og Katrine Lunde. Men Romania har spilleren ekspertene mener er verdens beste.

VERDENS BESTE? Både Randi Gustad og Geir Oustorp mener dette er verdens beste håndballspiller. Foto: Jens Dresling/POLFOTO via AP
VERDENS BESTE? Både Randi Gustad og Geir Oustorp mener dette er verdens beste håndballspiller. Foto: Jens Dresling/POLFOTO via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets håndball-VM er godt i gang, og de norske jentene er selvskrevne medaljefavoritter som regjerende europa- og verdensmestere. De har hele 12 gull og 26 medaljer fra VM, EM og OL.

Men det finnes selvfølgelig flere håndballag som kan yppe seg mot Norge i mesterskapet. Med dem finnes også store profiler. Vi har bedt tidligere håndballspillere og NRK- og TV 2-ekspert Geir Oustorp og Randi Gustad nevne noen for oss:

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer