Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernenes barnslige krangel morer Spania

Alves og Ronaldo med stikkpiller.

I TOTTENE PÅ HVERANDRE: Dani Alves (til venstre) og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
I TOTTENE PÅ HVERANDRE: Dani Alves (til venstre) og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Spillerne på Barcelona og Real Madrid er ikke verdens beste venner. Det kommer ofte til uttrykk under El Clasico. Men offentlige feider utenfor banen hører til sjeldenhetene.

Nå har imidlertid Dani Alves (32) og Cristiano Ronaldo (30) havnet i en slags ordkrig. I november langet Alves ut mot Ronaldo etter El Clasico.

- Han er en kvalitetsspiller. Men kanskje det er det som er problemet. Han skal være hovedpersonen. Men hvis du liker å bli omtalt og fokusert på når du vinner, må du også kunne ta imot kritikk. Sånn er gamet, uttalte Alves.

Etter helgas 5-1-seier over Sporting Gijon ble Ronaldo konfrontert med denne stikkpillen, og stikkpiller som har kommet fra blant andre Barca-midtstopper Gerard Pique.

Ronaldo sa:

- Jeg foretrekker å ikke gi noen gratis publisitet. Jeg har aldri snakket om Alves i mine intervjuer. Hvis jeg ønsker å snakke negativt om en kollega, snakker jeg med ham direkte, og ikke til media - for å framheve meg selv. Alle som snakker om Ronaldo i mediene kommer på forsidene av avisene dagene etter.

Uttalelsen fikk Alves til å gripe til Twitter mandag, skriver blant annet AS og Bleacher Report. Der la han ut titlene han har vunnet med Barcelona, med overskriften «God morgen». Twitter-meldingen inneholder også 29 fjes der han ler så han griner.

Ronaldo har ikke besvart meldingen. Men Spania morer seg over den litt barnslige hanekrangelen, som kommenteres her og der.

Alves uttalte seg også etter «Gullballen», som ble innkassert av Lionel Messi for åtte dager siden. Ronaldo fulgte på andreplass, mens Neymar ble nummer tre.

- Det overrasket meg at Neymar ikke ble nummer to. Men de (Ronaldo og co.) griner bare når jeg sier meningen min, påpekte han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media