Stjernenes minner

Fra Sletta til landslaget. Noen har klart det - her er Norway Cup-minnene deres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet.no har gravet i arkivene og lett etter fotballstjernenes Norway Cup-minner. En rekke av våre nåværende og tidligere landslagsspillere har vært deltakere på Ekebergsletta. Her er minnene til noen av dem:

Steffen Iversen

- Jeg spilte med Astor i 1988. Det var gøy, men det var ikke like artig at jeg ikke scoret.

Ole Gunnar Solskjær

- Vi var med som guttespiller for Clausengen i 1988. Det gikk ikke så veldig bra for oss, men det var innmari moro å komme oss til Oslo og Ekebergsletta. Sommerturneringene var alltid sesongens høydepunkt.

Ronny Johnsen

- Jeg var med to-tre ganger for Stokke og Sem. Jeg tror vi gikk videre men vi vant ikke. Norway Cup var årets begivenhet for oss.

Solveig Gulbrandsen

- Vi bodde aldri på skole, så det skjedde ikke så mye rart under Norway Cup. Det jeg husker best er at vi tapte flere semifinaler og finaler som vi burde vunnet. Til slutt vant vi, og da var det helt ellevilt.

Egil Østenstad

- Laget mitt, Torvastad, var med én gang. Jeg var tatt ut til U-15-landslagssamling og måtte derfor stå over de første kampene. Jeg kunne rukket en kamp, men kom et kvarter for seint da vi ble slått ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.