Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernens verste hoppdag

BISCHOFSHOFEN (Dagbladet :på nettet): Landslagstrener Hroar Stjernen er veldig misfornøyd med de norske guttas innsats i den store bakken i VM i dag.- Sørgelig, sier Stjernen.

Den tidligere hopperen innrømmer at dagen i dag har vært en av hans verste - hoppmessig.

- Isolert sett på en dag, er dette tragisk. Vi har vi hatt en god del lyspunkter denne sesongen, men dette her er et slag i trynet, sier Stjernen skuffet i målområdet. Bare meter bortenfor står de to tyske hopperne, Schmidt og Hannawald (gull og sølv) omringet av pressefolk og autografjegere. På tribunen står det horder av mennesker og hyller de to tyske pallguttene. Stjernens disipler, derimot, har dratt sin vei.

Prate

Stjernen mener imidlertid at det er mulig å heve seg i toppen for de norske hopperne.

- Vi skal reise oss og komme tilbake. Nå må vi sette oss ned og prate litt, sier Stjernen.

Men hvor skal dere få selvtilliten fra?

- Kanskje vi må dra til Spar og kjøpe den, sier Sjernen lakonisk.

Medaljesjanse

Hopptreneren mener imidlertid ikke at alt er svart for de norske hopperne. Allerede tirsdag kan nordmennene ha mulighet til å ta medalje i lagkonkurransen. Tyskland og Japan vil nok kjempe om de to øverste plassene, men Norge kan kjempe om bronsen med Østerrike.

Tiden vil vise. Onsdag kan du ihvertfall møte Tommy Ingebrigtsen og Kristian Brenden på nettmøte i Dagbladet :på nettet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media