Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoppuka:

Stjernens viktigste utstyr manglet da hopperne ankom Tyskland: - Litt upraktisk

Hoppskiene til Andreas Stjernen lå igjen på Gardermoen.

UTEN SKI: Andreas Stjernen sto uten hoppski da landslaget landet i München, onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
UTEN SKI: Andreas Stjernen sto uten hoppski da landslaget landet i München, onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De norske hopperne landet i dag i München, der de så drar videre til Oberstdorf for den tysk-østerrikske hoppuka.

Da all bagasjen til de reisende hadde kommet ut på båndet, oppdaget Andreas Stjernen at hans viktigste utstyr manglet: nemlig hoppskiene.

Nå håper Stjernen og sportssjef Clas Brede Bråthen at skiene ankommer i totida.

- De sier skiene skal være i München da, så vi får håpe det. Skiene ble lokalisert på Gardermoen, noe som er litt upraktisk når hoppuka starter i Oberstdorf, sier Bråthen til Dagbladet.

Ikke stressa - ennå

Heldigvis finnes det reserveski til skihopperen dersom skiene ikke dukker opp i dag. Men Bråthen håper Stjernen får sine egne fram i tide til morgendagens trening og kvalifisering.

- Går det greit å konkurrere med andre ski? Vil det eventuelt påvirke Stjernen?

- Nei, det er jo forskjellig fra person til person. Noen mister det helt om de ikke har utstyret sitt, for andre går det bra. Stjernen er midt i mellom de to en plass, sier Bråthen.

Han forteller at Stjernen ikke er så veldig stressa - i hvert fall ikke helt ennå.

- Vi stoler på at de klarer å få skiene til Oberstdorf før trening og kvalifisering i morgen. Men går det litt utpå kveldinga i dag, kan det hende han begynner å flakke litt med blikket og søker psykisk hjelp, sier Bråthen spøkefullt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!