Lara Gut og Valon Behrami har giftet seg

Stjerneparet giftet seg i hemmelighet: - Han var brikken som manglet

I mars ble det kjent at Lara Gut og Valon Behrami har funnet kjærligheten. Nå er de gift.

GIFT: Lara Gut har giftet seg med fotballstjerna Valon Behrami. Foto: AFP PHOTO / Tiziana FABI
GIFT: Lara Gut har giftet seg med fotballstjerna Valon Behrami. Foto: AFP PHOTO / Tiziana FABI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i midten av juli at alpinstjerna Lara Gut (27) la ut et bilde på Instagram, der hun bekreftet at hun og fotballkjæresten Valon Behrami (33) har giftet seg.

Nå snakker hun for første gang ut om bryllupet og forholdet til Behrami, som representerte Sveits i sommerens fotball-VM.

- Han er min store kjærlighet. Han var brikken som manglet. Det er annerledes å være to. Nå ser jeg livet annerledes. Jeg pleide å bare tenke som en idrettsutøver, og det begrenset meg på mange måter. Nå ser jeg at det også finnes et liv utenfor alpinten, sier Gut til storavisa Blick.

Det var i mars det ble kjent at de to hadde funnet kjærligheten. Et halvt år senere har de lovet hverandre evig troskap.

- Vakkert

Bryllupet var lite, med bare parets nærmeste familie og venner til stede. Vielsen fant sted i Lugano i Sveits.

- Vakkert, svarer Gut når hun blir bedt om å beskrive bryllupet.

FOTBALLSTJERNE: Valon Behrami. Foto: REUTERS/Damir Sagolj
FOTBALLSTJERNE: Valon Behrami. Foto: REUTERS/Damir Sagolj Vis mer

Hun fortsetter:

- Det er noe så vakkert, så viktig, så intimt at jeg ikke ønsker å beskrive det i det hele tatt. Jeg trodde aldri at jeg kunne bli så lykkelig.

Før forholdet ble kjent, uttalte Gut at hun hadde en «hemmelig kjæreste», noe som fikk hjemlige medier til å spekulere vilt. Hun måtte selv ut å dementere at det var enkelte andre herrer.

Hetsen

Behrani var altså en del av den sveitsiske VM-troppen som røk for Sverige i åttedelsfinalen. Sveits ble nummer to i sin gruppe bak Brasil, og spilte uavgjort mot storfavoritten.

I intervjuet åpner Gut også opp om hetsen både hun, ektemannen og deres familier opplevde under mesterskapet. For mens store deler av fotballpublikumet kritiserte Neymar for overspilling, var oppfatningen i Brasil tilsynelatende en ganske annen.

Hetsen bunnet i at Brasil-fans syntes Behrami hadde behandlet Neymar for tøft.

- Både han og jeg har fått tusenvis av meldinger fra brasilianere. Jeg er overrasket. På et tidspunkt fikk jeg nok av sosiale medier, innrømmer Gut.

Stjerner

Fotballspilleren Valon Behrami har spilt i en rekke stor klubber. For tida er han i italienske Udinese. Han har 73 landskamper for Sveits.

Tidligere har han spilt i Watford, Hamburg, Napoli, Fiorentina, West Ham, Lazio, Verona (lån), Genoa og Lugano (der han startet karrieren). Foreldrene til Behrami er fra Albania.

Gut har på sin side 24 verdenscupseire, tre VM-sølv og én bronse. Hun har også én OL-bronse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer