Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernereprise i finalen

Martina Hingis er klar for sin sjette strake finale i Australian Open, og som i fjor møter hun Jennifer Capriati.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hingis er ranket som nummer tre i turneringen i år, og i semifinalen slo hun Monica Seles 5-6, 6-1, 6-4. Nå venter Jennifer Capriati i finalen, og det var nettopp Capriati som vant fjorårets finalemøte mellom de to.

Capriati på sin side slo belgiske Kim Clijsters i semifinalen. Den belgiske jenta, seedet på fjerdeplass, ble slått 7-5, 3-6, 6-1.

- Jeg måtte spille på topp, for Monica ga meg ikke noe annet valg med det gode spillet sitt. Jeg måtte få henne til å bevege seg mye, sa Hingis etter kampen. Hun har ikke vunnet noen Grand Slam-tittel siden hun gikk til topps nettopp i Australian Open i 1999.

- Jeg tror sjansen til å gå til topps er til stede i år igjen, for jeg har spilt bra i denne turneringen og gleder meg til finalen, la hun til.

Capriati brukte 97 minutter på å slå Kim Clijsters, og hun var fornøyd med at hun klarte å komme tilbake etter at hun hadde tapt det andre settet.

- Jeg klarte det, jeg er finaleklar og er stolt over meg selv, sa Jennifer Capriati.

(NTB)

Hele Norges coronakart