Stjerneskudd hylles etter å ha scoret «årets mål»

I NHL.

Boston Bruins-spilleren Seth Griffith hylles etter å ha scoret det som omtales som en sterk kandidat til «årets mål» i NHL.

21-åringen er inne i sin første NHL-sesong, men har allerede rukket å markere seg. Han står med seks poeng (fire mål, to assist) på tolv kamper så langt.

Mandagens mål var av det spektakulære slaget. På stillingen 2-2 fikk Griffith pucken i egen sone og kjørte mot motstanderens mål. Han så ut som han var i ferd med å miste kontrollen, men med ryggen mot mål skjøt han pucken mellom beina og forbi New Jersey Devils-målvakt Cory Schneider.

Både CBS og CBC mener scoringen kan bli kåret til årets mål.

Bruins vant kampen 4-2 og tok sin femte strake seier.

Veteranen Jaromir Jagr kom på scoringslisten for Devils. Det var tsjekkerens 708. mål i NHL, og han klatret dermed opp på delt sjetteplass på listen over de mestscorende spillerne i ligaen.

(NTB)

ÅRETS: Boston Bruins-spilleren Seth Griffith hylles etter å ha scoret det som omtales som en sterk kandidat til «årets mål» i NHL. Foto: AP Photo / Charles Krupa / NTB Scanpix
ÅRETS: Boston Bruins-spilleren Seth Griffith hylles etter å ha scoret det som omtales som en sterk kandidat til «årets mål» i NHL. Foto: AP Photo / Charles Krupa / NTB Scanpix Vis mer