Intervju med Gabriel Jesus

Stjerneskuddet Gabriel Jesus: Om tiden da han spilte i fengsel og hvorfor han valgte City

Han har blitt beskrevet som en av de beste unge spillerne i verden etter Messi og Ronaldo. Kan Manchester Citys stjerneskudd Gabriel Jesus leve opp til dette stempelet?

RING MEG: Gabriel Jesus feirer alle scoringene slik. Det er en hyllest til sin mor og vennene hans. Foto: NTB Scanpix
RING MEG: Gabriel Jesus feirer alle scoringene slik. Det er en hyllest til sin mor og vennene hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Manchester Citys spillerbuss har nettopp parkert utenfor klubbens hypermoderne treningsanlegg etter en kamp mot West Bromwich.

Siden klokka er 02 på en ganske grå septemberdag, er nok spillerne innstilt på en god natts søvn og etterlengtet hvile. Men manager Pep Guardiola har andre planer for sine elever.

For bare noen timer seinere er den dyre spillertroppen tilbake på en av de 16 utebanene på akademiet, hvor spillerne får kjørt seg hardt på løpetrening. Det er dette synet som møter FourFourTwo før møtet med en av de mest spennende tenåringene i verden.

Med tanke på hva som har skjedd de siste 24 timene, er det lett å tilgi Gabriel Fernando de Jesus dersom han skulle være lite villig til å tilbringe deler av dagen og snakke med oss.

Men brasilianeren kommer bort med et smil som er bredere enn Manchester-kanalen, selv om han gjerne innrømmer at han har andre ting i tankene. Veldig viktige ting.

- Jeg drømmer om å komme hjem og spise ris og bønner, sier han, før han ser på fotografen vår som forbereder en sukkerspinn til fotoseansen.

Dersom han er trøtt, vises det ikke på ham, samtidig som fotografen ber ham posere i ulike stillinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer