Richarlison herjer i Premier League

Stjerneskuddets tøffe reise fra Brasil til Premier League:
- Ble truet med pistol

Watfords brasilianske angriper Richarlison (20) har fått en pangstart i England. Det kunne vært helt annerledes om det ikke var for en spesiell telefonsamtale.

FUNNET SEG TIL RETTE: Richarlison står med tre mål og tre assist på de åtte første ligakampene for Watford. Foto:  REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix
FUNNET SEG TIL RETTE: Richarlison står med tre mål og tre assist på de åtte første ligakampene for Watford. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): - Jeg husker da jeg vokste opp i Brasil, en fyr holdt en pistol foran ansiktet mitt fordi han trodde jeg var en narkolanger som forsøkte å ta plassen hans på gata. Slik var livet mitt. Etter det virker det mye lettere å møte Chelsea!

Watfords brasilianske angriper Richarlison flirer når han forteller om oppveksten i et eksklusivt intervju med engelske The Telegraph.

Richarlison de Andrade er født i Nova Venécia, et belastet område i sørøstregionen av Brasil. Kriminalitet var mer normen enn unntaket i det fattige strøket.

- Det var naturlig i livet mitt, så jeg var ikke redd i det hele tatt. Det var et ganske tøft område. Jeg så narkotika på nært hold hver dag, og skudd også, sier Richarlison.

Han vokste opp som den mellomste i en søskenflokk på fem. Tidlig måtte han velge om han skulle bo med moren eller faren. Han valgte det siste.

- Vi hadde et lite hus, men det var en hage hvor folk pleide å gjemme narkotika før de solgte det videre. De var mine venner, så jeg kunne ikke gjøre noe med dem. De var for det meste involvert i å selge hasj og slike ting, men jeg har aldri rørt det. Noen av mine venner fra den tiden er i fengsel nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer