Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernesmell for «Gamsten»

Morten Gamst Pedersen får ikke slått tunnel på Ronaldinho.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I siste utgave av Sportmagasinet røpet Blackburn-proff Morten Gamst Pedersen sin drøm om å fått slått tunnel på Ronaldinho.


- Klarer jeg å slå tunnel på ham, skal jeg klappe ham på skulderen etterpå og si \'nuts\'. Det er kortform for nutmeg, som er ordet for tunnel på engelsk, sa vadsøværingen.

- Kjedelig

Anledningen så ut til å by seg nå, når Norge skal møte Brasil den 16. august. Men i dag ble klart at Ronaldinho er blant spillerne som uteblir på Ullevaal.


- Det er litt kjedelig at de beste ikke stiller når vi endelig får spille mot dem - og når det er betalt så mye penger, sier «Gamsten» til Dagbladet.no.

Han legger ikke skjul på at møtet med Brasil er spesielt, og han mener at det fortsatt er det, sjøl om de største stjernene ikke stiller på Ullevaal.

- Jeg gleder meg uansett til kampen, brasilianerne stiller nok med et sterkt lag, håper 24-åringen.

Norsk tropp 7. august

FÅ STJERNER I SIKTE: Morten Gamst Pedersen så fram til å slå tunnel på Ronaldinho. Men Barcelona-spilleren kommer ikke til Norge. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
FÅ STJERNER I SIKTE: Morten Gamst Pedersen så fram til å slå tunnel på Ronaldinho. Men Barcelona-spilleren kommer ikke til Norge. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

I fraværet til de største av dagens stjerner, håper han å få møte noen av framtidas brasilianske stornavn.

Norges landslagstropp blir tatt ut kommende mandag, den 7. august.

Pedersen forteller for øvrig han at han er i rute til sesongåpningen på Premier League, til tross for at i dag slo opp nesebristen han pådro seg i treningskampen mot Hamburger SV i slutten av forrige måned.

- Dette bør ikke hemme meg noe, bortsett jeg bør være forsiktig med å heade en stund framover, sier Pedersen.

image: Stjernesmell for «Gamsten»
TIL NORGE: Brasils nye landslagssjef, Dunga, reiser til Norge uten sine største stjerner. Men Morten Gamst Pedersen ser likevel fram til kampen.