Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernesmell for United

Bayern München- Manchester United 3- 1. Manchester United gikk på en solid smell to uker før laget serieåpner mot Newcastle på Old Trafford.

Hele 3-1 vant Bayern som dermed fikk revansje for nederlaget mot United i fjorårets Champions League.

Det tyske storlaget vant en fullt fortjent seier i firelags-turneringen i München. Mehmet Scholls straffespark ga Bayern ledelsen på overtid i første omgang, etter at Mikael Silvestre feilaktig ble dømt for en dytt på Santa Cruz.

Etter pause fortsatte tyskerne presset, men det var United som fikk sjansen til å utlikne fra 11-meteren. Oliver Kahn reddet imidlertid forsøket fra David Beckham. Like etter tapte Henning Berg en duell i feltet, og Alexander Zikler kunne heade inn sitt første av to mål. I sluttminuttene reduserte Sør-Afrikanske Quinton Fortune på en nydelig volleylobb.

Henning Berg spilte hele kampen for United, mens Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær satt på benken i samtlige 90 minutter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media