OL i Tokyo

Stjernesmell i storseier: - Skummelt

Henny Reistad (22) gikk av banen med store smerter i skuldra da Norge sikret kvartfinaleplass i OL. Etter kampen var Thorir Hergeirsson oppriktig bekymret for sitt stjerneskudd.

SKADET: Henny Reistad hadde store smerter i skuldra. Landslagssjef Thorir Hergeirsson og kaptein Stine Bredal Oftedal ser til Reistad. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKADET: Henny Reistad hadde store smerter i skuldra. Landslagssjef Thorir Hergeirsson og kaptein Stine Bredal Oftedal ser til Reistad. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO/OSLO (Dagbladet): Det var i 2. omgang at Reistad fikk seg en ordentlig trykk i skuldra, hun ble liggende, og måtte forlate banen.

- Hvordan er skuldra?

- Det går greit, jeg vet ikke helt hva det er. Det er litt vondt, men sånn er det med slagskader. Det tåler man, svarer Reistad, som hadde åpenbare smerter da hun gikk mellom intervjuer i pressesonen i Yoyogi National Stadium.

- Er det fare for kamper som kommer?

- Jeg tror ikke det. Vi får se på det i kveld, avsluttet Reistad.

Thorir Hergeirsson var tydelig bekymret for sin stjernespiller.

- Det er skummelt. Vi får roe ned, gjøre undersøkelser og finne ut av det, sier landslagssjefen til Dagbladet.

- I oppløsning

Allerede før kampen varslet de norske spillerne at de var revansjelystne etter å ha blitt knust av nettopp Montenegro i OL-kvalifisering.

Etter et svakt første kvarter leverte Norge sitt beste spill hittil i OL. Den andre omgangen ble vunnet med hele 22-8 av det norske laget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.