Samir Nasri:

Stjernespiller ble først hengt ut som utro. Nå riskerer han fire års utestengelse for dopingbrudd

Granskes av Wada.

I TRØBBEL: Wada skal nå granske Sevillas Samir Nasri etter et besøk på en klinikk i Los Angeles. Foto: AP Photo/Darko Bandic
I TRØBBEL: Wada skal nå granske Sevillas Samir Nasri etter et besøk på en klinikk i Los Angeles. Foto: AP Photo/Darko BandicVis mer

(Dagbladet): Fotballstjernen Samir Nasri (29) kan være i kjempetrøbbel etter en spesiell - og noe pikant - sak fra romjula. Nasri, som for tida er utlånt fra Manchester City til spanske Sevilla, risikerer å bli utestengt for brudd på dopingreglene.

Og midtbanespilleren kan i verste fall bli utestengt fra all fotball i fire år. Det skriver Independent og Daily Mail.

Det er Det spanske antidopingbyrået (AEPSAD) som nå gransker Nasri etter et opphold hos en klinikk i Los Angeles. Avisa Independent skriver at også Verdens antidopingbyrå (Wada) skal se nærmere på Nasris behandlingen som han fikk på klinikken kalt «Drip Doctors»

Det er nemlig strenge regler mot å få intravenøs behandling, med mindre det er en klar medisinsk grunn. Independent skriver at tillatt dose er 50 milliliter, og at Nasri fikk én liter intravenøst.

- Brudd på dopingreglementet kan gi utestengelse på fire år, sier Wada-talsmann Ben Nichols.

Til avisa El Pais sier Sevilla at de er overrasket over anklagene.

Nasri eller Drip Doctors har aldri lagt skjul på at et møte fant sted.

Uthengt som utro

Og det hele var faktisk en komplett farse etter en rekke Twitter-meldinger fra Nasri som seinere hevder å ha blitt hacket.

Den franske midtbanespillernes Twitter-konto skrev i romjula at han hadde fått «ekstraservice» etter en vitaminterapi-behandling hos Drip Doctors.

Det hele startet da klinikken postet et bilde på Twitter av Nasri og en kvinnelig ansatt. Der fortalte klinikken at de tidligere i høst hadde gitt Nasri vitaminer intravenøst for å holde han hydrert og i form under en travel fotballsesong.

Etter kort tid svarte Nasris konto på meldingen, ifølge Fox.

- Dere ga meg også full seksuell betjening. Sa pass på at dere bruker den her tjenesten, gutter. Hun kommer til å ligge med deg samme kveld, ble det skrevet på kontoen.

Meldingen er en av flere som seinere er blitt slettet.

- Unnskyld. Jeg ville bare at verden skulle vite at min daværende kjæreste Anara (Atanes) hadde bestilt en time så denne jenta kunne behandle meg. Men da Anara forlot rommet ba denne jenta om nummeret mitt. Samme kveld ba hun meg på en date. Seinere fikk jeg full behandling på hotellrommet mitt.

-Hacket

Meldingene, som seinere er blitt slettet, skapte furore for Nasri, teamet rundt og Drip Doctors.

Samtidig som meldingene ble slettet, begynte nye å poppe opp. Etter alt ble slettet igjen, skrev Nasri:

- Kontoen min ble hacket. Beklager for det som skjedde tidligere.

Drip Doctors bekreftet seinere det samme.

Uansett: Det spanske antidopingbyrået eller Verdens antidopingbyrå gransker besøket i disse dager.