Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernespiller blir lagvenninne med Ada Hegerberg

Alex Morgan til Lyon. 

TIL LYON: Den amerikanske landslagsspilleren Alex Morgan har signert en korttidskontrakt med Ada Hegerbergs franske arbeidsgiver Lyon. Foto: John David Mercer/USA TODAY Sports/NTB Scanpix
TIL LYON: Den amerikanske landslagsspilleren Alex Morgan har signert en korttidskontrakt med Ada Hegerbergs franske arbeidsgiver Lyon. Foto: John David Mercer/USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske landslagsspilleren Alex Morgan har signert en korttidskontrakt med Ada Hegerbergs franske arbeidsgiver Lyon.

Det offentliggjorde partene tirsdag. Morgan har de siste sesongene spilte for amerikanske Orlando Pride, men skal nå prøve seg i Lyon.

27-åringen har signert en seks måneder lang kontrakt med den franske storklubben som vant både mesterligaen og den franske ligaen sist sesong.

Måltyven Morgan er en av de fremste stjernene på det amerikanske landslaget og kan fort bli Ada Hegerbergs spissmakker.

- Jeg la ned mye tankevirksomhet i denne beslutningen. I Orlando har jeg det ideelle livet i og med at ektemannen min spiller for samme klubb. Det er vi fornøyde med, sier Morgan til Sports Illustrated.

- Samtidig følte jeg at det var riktig å lytte til magefølelsen, og den sa at jeg må forfølge dette eventyret for å utvikle meg videre som spiller, tilføyer hun.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!