Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernespiller Payet ber om å bli solgt. Det gjør manageren forbanna

Her er dagens ryktebørs.

VIL VEKK: West Hams stjernespiller Dimitri Payet vil ikke lenger være i West Ham. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
VIL VEKK: West Hams stjernespiller Dimitri Payet vil ikke lenger være i West Ham. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Ny dag. Nye rykter. Vi starter med West Ham, hvor fansen har fått en vond beskjed i dag.

Stjernespiller Dimitri Payet ønsker nemlig å forlate London-klubben. Det bekrefter manager Slaven Bilic på en pressekonferanse i dag, ifølge West Ham selv.

- Vi har sagt at vi ikke ønsker å selge våre beste spillere, men Payet ønsker ikke å spille for oss, sier Bilic, som samtidig har en beskjed til klubbene som måtte ønske ham:

- Vi kommer ikke til å selge ham. Dette mannskapet, støtteapparatet, vi ga ham alt, vi var alltid der for ham. Jeg føler meg sviktet. Jeg er sinna, sier Bilic ifølge The Guardian.

Ifølge engelske tabloider nekter Payet å trene med klubben, og har nærmest gått ut i streik. The Times melder at Payet ønsker å dra tilbake til fransk fotball på grunn av familien.

Du kommer nok til å lese mye om Payet på ryktebørser rundt om i verden de nærmeste dagene.

Lallana ønsket

Vi beveger oss over til Anfield. Adam Lallana har imponert stor for Liverpool denne sesongen. Nå skal storklubbene Barcelona og Juventus ha fått øynene opp for midtbanespilleren.

Det er The Times som melder at de to storklubbene samt PSG jakter på engelskmannen. Det spørs om Liverpool er villig til å selge formspilleren, som har to år igjen av sin nåværende kontrakt med de røde.

The Sun melder at Manchester United kaster seg inn i kampen om underskriften til Juventus-spiller Paulo Dybala. Fra før er det kjent at Manchester City og Real Madrid ønsker seg spissens tjenester.

Tabloidvisa hevder United er ute etter en spiller som kan avløse Zlatan Ibrahimovic (35) når han gir seg på Old Trafford.

Everton bruker penger

Everton-spiller Tom Cleverley skal ha medisinsk test hos Watford i løpet av dagen, skriver Sky Sports.

De to klubbene skal ha blitt enige om en utlånsavtale for midtbanespilleren. Cleverley har bare startet fire kamper for Everton denne sesongen.

Den kan samtidig bli en travel måned for Everton, som nå endelig ser ut til å bla opp for flere spillere. Morgan Schneiderlin er allerede på vei inn porten på Goodison Park, og The Guardian melder at klubben også er enig om en overgang for Standard Liege-spiller Ishak Belfodil.

Spissen fra Algerie vil koste de blå rundt 100 millioner kroner. Everton har allerede henter Ademola Lookman.

West Ham på handletur?

The Guardian melder også at West Ham har kommet med et tredje bud på rundt 150 millioner kroner for Brentfords Scott Hogan. London-klubben kikker også på colombianske Yerra Mina.

West Ham har også forbedret budet på Hull-spiller Robert Snodgrass. Det forrige budet på 3 millioner pund ble avslått. Nå er budet fra The Hammers på 5 millioner pund, skriver Sky Sports.

Andre rykter:

Juventus skal være ute etter Liverpools Emre Can (Calciomercato).

Manchester United skal være forberedt på å bla opp 400 millioner kroner for Monacos Tiemoue Bakayoko (Daily Star).

WBA ønsker Christian Benteke (Daily Express).

John Terry kan forsvinne til kinesisk fotball i sommer (Daily Mirror).

Chelsea-spiss Michy Batshuayi har blitt fortalt at han ikke kan forlate Chelsea på lån i januar (Daily Star).

Barcas Ivan Rakitic blir værende i Barcelona denne sesongen (The Guardian).

David Moyes ønsker Everton-spiller Tom Cleverley til Sunderland (Daily Telegraph).

Crystal Palace nærmer seg et kjøp av Arsenals Carl Jenkinson, mens Sunderlands Patrick Van Aanholdt også er ønsket av klubben (The Sun).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling