UTESTENGT: New England Patriots-quarterback Tom Brady får fire kampers utestengelse etter «Deflategate». Den straffen har han selv anket, og får støtte fra både lagkamerater og rike menn. Foto: Cal Sport Media
UTESTENGT: New England Patriots-quarterback Tom Brady får fire kampers utestengelse etter «Deflategate». Den straffen har han selv anket, og får støtte fra både lagkamerater og rike menn. Foto: Cal Sport MediaVis mer

Stjernespilleren støttes etter utestengelsen: - Saksøk helvetet ut av dem!

Har valgt å anke.

(Dagbladet): Oppkjøringen til Super Bowl, som er USAs desidert største idrettsbegivenhet gjennom et år, ble i år preget av skandalen som har blitt døpt «Deflategate».

Mandag ble det klart at en av sirkusets største stjerner, Tom Brady, har fått en utestengelse på fire kamper, da NFL mente at New England Patriots-quarterbacken visste at ballene hadde blitt tuklet med.

Det har skapt store reaksjoner over atlanteren. Blant annet fra Brady selv, som avviste all kjennskap til saken. Han har valgt å anke straffen.

- Håper han saksøker Men flere kaster seg på.

Boston.com skriver at rasende fans skal ha blitt satt i håndjern under en protest i NFLs hovedkvarter i New York på tirsdag.

- Jeg ville dødd for Brady, skal den ene ha sagt, mens en annen hevdet det var den beste dagen i hans liv, da han ble arrestert for sin store helt.

Den kjente forretningsmannen og mangemilliardæren Donald Trump kjemper også Tom Bradys sak, ifølge BBC.

- Jeg håper Tom Brady saksøker helvetet ut av NFL for inkompetanse og ærekrenkelse. De kommer til å henlegge saken - og Brady vinne, skriver han på Twitter.

Ifølge USA Today er det flere NFL-profiler som har uttrykt støtte til quarterbacken. Det samme har Patriots' klubbeier gjort.


- Tom Brady har vår ubetingede støtte. Vår tro på ham er ikke svekket, sier Robert Kraft til CBS.

#TomShady Når det gjelder fansens engasjement, stopper ikke den med protesten i NFLs hovedkvarter. De har nemlig også satt opp ned nettside der målet er å samle nok penger til å betale boten lagt til New England Patriots.

Boten lyder på èn million dollar, altså nesten åtte millioner kroner.

Men Brady får lite støtte fra rivalen New York Jets.

Ifølge New York Daily News skal en gruppe Jets-supportere ha leid 12 såkalte «billboards» og satt opp en plakat der det står #TomShady (som kan oversettes til noe à la sleip).

ESPN melder at de fleste av NFL-supporterne tror at Tom Brady faktisk tok del i jukset, men New England Patriots-fansen er dog ikke like overbevist.