Stjernespilleren støttes etter utestengelsen: - Saksøk helvetet ut av dem!

Har valgt å anke.

UTESTENGT: New England Patriots-quarterback Tom Brady får fire kampers utestengelse etter «Deflategate». Den straffen har han selv anket, og får støtte fra både lagkamerater og rike menn. Foto: Cal Sport Media
UTESTENGT: New England Patriots-quarterback Tom Brady får fire kampers utestengelse etter «Deflategate». Den straffen har han selv anket, og får støtte fra både lagkamerater og rike menn. Foto: Cal Sport Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oppkjøringen til Super Bowl, som er USAs desidert største idrettsbegivenhet gjennom et år, ble i år preget av skandalen som har blitt døpt «Deflategate».

Mandag ble det klart at en av sirkusets største stjerner, Tom Brady, har fått en utestengelse på fire kamper, da NFL mente at New England Patriots-quarterbacken visste at ballene hadde blitt tuklet med.

Det har skapt store reaksjoner over atlanteren. Blant annet fra Brady selv, som avviste all kjennskap til saken. Han har valgt å anke straffen.

- Håper han saksøker Men flere kaster seg på.

Boston.com skriver at rasende fans skal ha blitt satt i håndjern under en protest i NFLs hovedkvarter i New York på tirsdag.

- Jeg ville dødd for Brady, skal den ene ha sagt, mens en annen hevdet det var den beste dagen i hans liv, da han ble arrestert for sin store helt.

Den kjente forretningsmannen og mangemilliardæren Donald Trump kjemper også Tom Bradys sak, ifølge BBC.

- Jeg håper Tom Brady saksøker helvetet ut av NFL for inkompetanse og ærekrenkelse. De kommer til å henlegge saken - og Brady vinne, skriver han på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.