Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernespillerens overgang-uttalelser vakte oppsikt. Nå refses han av klubben

Pierre-Emerick Aubameyang drømmer om Real Madrid, men er åpen for flere ligaer. 

VIL VIDERE: Tidligere denne uka fortalte Pierre-Emerick Aubameyang at han kanskje må forlate klubblaget Borussia Dortmund for å ta et steg videre i karrieren. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / NTB Scanpix
VIL VIDERE: Tidligere denne uka fortalte Pierre-Emerick Aubameyang at han kanskje må forlate klubblaget Borussia Dortmund for å ta et steg videre i karrieren. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Pierre-Emerick Aubameyang (27) har nylig deltatt i Afrikamesterskapet med Gabon, noe som ikke ble en suksess for landet, som røyk ut i gruppespillet etter tre uavgjorte kamper.

Tidligere denne uka fortalte superstjernen at han kanskje må forlate klubblaget Borussia Dortmund for å ta et steg videre i karrieren.

- Dersom jeg vil opp på neste nivå, må jeg dra i sommer. Real Madrid er fortsatt en drøm, men det har vært for mye bråk, sier Aubameyang til franske RMC, som også forteller at han er åpen for å fortsette karrieren i flere klubber.

Storklubbene har lenge vært interessert i storscoreren, som har vært i klubben siden 2013.

- Jeg har et viktig valg å ta. Mange folk ønsker å se meg i England. Premier League er ikke nødvendigvis ligaen som frister mest. Jeg liker La Liga godt. Paris frister også. Fransk er jo morsmålet mitt, sier han videre i intervjuet gjengitt av Goal.

«Jeg har et viktig valg å ta.» Pierre-Emerick Aubameyang

Disse uttalelsene faller absolutt ikke i god jord i den tyske klubben. Sportsdirektør Michael Zorc råder nå 27-åringen til å fokusere på jobben sin.

- Vi hadde et kort møte med Aubameyang og rådet ham til å gi færre intervjuer om planene for sommeren og heller fokusere på å kvalifisere seg til Champions League. Det har han forstått, forteller Zorc til Westdeutschen Allgemeinen.

- Vi har et veldig godt forhold med ham, men vi måtte gjøre noe for å vise at vi har et sportslig fokus, sier Zorc.

Aubameyang har scoret 16 mål på 16 kamper for Dortmund denne sesongen. Klubben er nummer fire i Bundesliga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling