Rashford og Alexander-Arnolds brødre ranet

Stjernespillernes brødre ranet og sendt til sykehus

Angrepet da de var på vei til Liverpool-kamp.

FOTBALLSTJERER: Marcus Rashford og Trent Alexander-Arnolds spiller for henholdsvis Manchester United og Liverpool. Lørdag ble brødrene ranet i Manchester. Foto: NTB scanpix
FOTBALLSTJERER: Marcus Rashford og Trent Alexander-Arnolds spiller for henholdsvis Manchester United og Liverpool. Lørdag ble brødrene ranet i Manchester. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brødrene til Manchester United-spiller Marcus Rashford og Liverpool-spiller Trent Alexander Arnold ble angrepet og ranet da de spiste frokost på en restaurant lørdag morgen. Det skriver Daily Mail.

Rashford og Alexander-Arnold er rivaler på klubbnivå, men spiller sammen på det engelske landslaget, og også brødrene, Dane og Tyler, har blitt venner.

De to skal ha blitt brutalt banket opp på restauranten, og ble hastet til Royal Infirmary Hospital i Manchester. Brødreparet, som også jobber som agenter for sine respektive brødre, er ikke alvorlig skadet og det skal gå bra med dem nå.

Shotgun, balltre og machete

Ranerne skal ha tatt Rashfords bror, Danes, klokke, mens de tok Tyler Alexander-Arnolds lommebok og Range Rover etter at de ranet ham for bilnøklene. Ranerne skal ha kjørt bort fra restauranten i Range Roveren og en BMW.

Gjengen som ranet brødrene skal ha hatt med seg en shotgun, et balltre og en machete, og skal ha gått til angrep kort tid etter at de parkerte utenfor restauranten.

En venn av brødreparet, som også var med på frokosten, skal også ha blitt banket opp og ranet. De tre skulle etter planen se Liverpools kamp mot Brighton lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer