Stjernetreff!

England- Belgia 2-1. Engelske fotballfans har hatt en drømmehelg. Først vant Sverige over Polen og sørget for fortsatt EM-håp. I går leverte Alan Shearer og Jamie Redknapp to supermål som ga England seier over EM-vert Belgia.

Englands landslagssjef Kevin Keegan innrømmet at han måtte stramme opp spilleren etter en dårlig 1. omgang.

- Vi spilte svakt de første 45 minuttene, og jeg var nødt til å ta tak i et par spillere i pausen, sa Keegan etter kampen.

Nå tror hele nasjonen på engelsk suksess i kvalifiseringskampene som trekkes onsdag, øy-naboene Skottland og Irland er blant nasjonene England kan møte.

Lagkaptein Alan Shearer sendte engelskmennene i ledelsen allerede etter seks minutter. En corner fra debutant Steve Guppy havnet hos Frank Lampard som sendte av gårde et sleivskudd som målmaskinen Shearer brassesparket i mål. Dette var Newcastle-spillerens 14. mål på fire uker for klubb og landslag.

Etter pause var det midtbanespiller Jamie Redknapps tur: Michael Owen kranglet seg fast i den belgiske forsvarsmuren, ballen trillet ut til Redknapp som sendte av gårde en kanon fra 25 meter. Ballen suste rett i krysset. Redknapps første i mål i landslagstrøya.

- Jeg visste at Jamie kunne score sånne mål med høyrebeinet, men at han klarte det med venstre - det overrasket meg, sa scoringskollega Alan Shearer til Sky Sports etter kampen.