Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernetrio banket opp på trening

Tre Røde Stjerne-spillere måtte behandles på sykehus etter å ha blitt angrepet av illsinte klubbtilhengere på dagens trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjernetrioen Milenko Acimovic, Branko Boskovic og Mihajlo Pjanovic ble behandlet for lettere skader, etter at et dusin supportere brøt seg inn på treningsfeltet og banket løs på spillerne med balltre.

Ledelsen i den jugoslaviske toppklubben sendte umiddelbart etter hendelsen ut en pressemelding hvor de ba fotballmyndighetene om å utsette lørdagens seriekamp mot OFK Beograd.

- Denne skandaløse episoden har forstyrret våre forberedelser til kampen og vi vil ha den utsatt fordi våre spillere og trener er i sjokk, het det i pressemeldingen.

De regjerende jugoslaviske ligamesterne ligger i øyeblikket på 2. plass, ni poeng bak rivalene Partizan og har liten sjanse til å forsvare serietittelen.

- Vi er overbevist om at de siste ukers svake resultater ikke kan være årsaken til dette forferdelige angrepet, og vi vil gjøre alt for at noe slikt ikke skal skje igjen.

I følge radiokanalen B 92 skal flere fotballfans ha avbrutt lagets pressekonferanse foran treningen, og fortalt spillerne at de var «en skam for klubbens farger». En av supporterne skal ha uttalt at klubbens tilhengere «ikke lenger vil akseptere mangel på engasjement på banen».

(NTB-Reuters)

<B>TØFT BÅDE I KAMP OG PÅ TRENING: </B>Milenko Acimovic var en av de tre Røde Stjerne-spillerne som ble banket opp av illsinte supportere. Men dette bildet av Acimovic er fra en kamp. <br>Arkivfoto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!