Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernetrio kan forlate Chelsea

Marcel Desailly, Frank Leboeuf og Gianfranco Zola kan alle være på vei bort fra Chelsea.

Bde Gianfranco Zola og Frank Leboeuf kan være på vei til Napoli som i går sikret opprykk til italiensk Serie A.

Leboeuf var med å vinne FA-cupen med Chelsea og er fornøyd med tida i London-klubben, men nå er Lebouef klar for nye opplevelser.

- Nå vil jeg noe annet. Jeg ville likt å trene og spille i et varmere klima _ og foran latinske tilskuere, sa Leboeuf ifølge nyhetsbyrået PA.

- Jeg har blitt fortalt at min venn Zola (Gianfranco) sannsynligvis kommer til å spille for Napoli. Jeg ville ikke vært lei meg hvis jeg slo følge med han, sier Leboeuf.

Marcel Desailly's agent Pape Diouf hevder at Manchester United-manager Alex Ferguson har tatt kontakt angående kjøp av Desailly.

Desailly er fristet av Uniteds interesse.

- Jeg vet om Fergusons intensjoner og jeg er smigret. Hvem ville ikke drømme om å få spille for Manchester United?

Ifølge Chelseas-styreformann Ken Bates er Desailly-salg helt uaktuelt, Desailly har fortsatt to år igjen av kontrakten med Chelsea.

- Svaret mitt er enkelt. Fergusons eneste sjanse til å kjøpe han (Desailly) er hvis vi får Beckham, Cole og kontanter tilbake, sier Bates til The Mirror.

thomas.kristensen@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling