DE ANTE INGENTING: Det var omtrent da disse gutta samlet seg for å juble for Coutinhos (i midten) vinnermål, at mannen med hjertet i Stoke fikk infarkt på tribunen. Foto: NTB SCANPIX
DE ANTE INGENTING: Det var omtrent da disse gutta samlet seg for å juble for Coutinhos (i midten) vinnermål, at mannen med hjertet i Stoke fikk infarkt på tribunen. Foto: NTB SCANPIXVis mer

Stoke-fan fikk hjerteinfarkt da Coutinho avgjorde kampen for Liverpool

Skal ha blitt reddet av hjertestarter på tribunen.

(Dagbladet): Det er nesten for utrolig til å være sant, men overfor lokalavisa Liverpool Echo bekrefter en talsmann for West Midlands' ambulansetjeneste historien.

For da Philippe Coutinho hamret inn det sene vinnermålet til Liverpool på Britannia Stadium i Stoke søndag, ble det aldeles for mye for en av Stoke-supporterne på tribunen.

Like bak innbytterbenken til hjemmelaget kollapset en mann på tribunen, og ambulansetjenesten ble tilkalt, bare minutter etter Coutinhos vakre mål.

Mannen ble reddet av en hjertestarter mens han fortsatt var på tribunen, og ligger nå på sykehus til observasjon, skriver Liverpool Echo.

- Det ble sendt ut to ambulanser, og mannen ble kjørt til Royal Stoke University Hospital. Det var en vellykket gjenoppliving, sier talsmannen for ambulansetjenesten til avisa.

Flere av spillerne har ønsket mannen god bedring i sosiale medier i løpet av dagen i dag.