Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoke håper på Carew-comeback i morgen

Har ikke spilt siden 5. mars.

TILBAKE: John Carew er tilbake i trening etter ryggskaden, og i troppen foran morgendagens semifinale mot Bolton på Wembley. Foto: Peter Byrne, PA/AP/Scanpix
TILBAKE: John Carew er tilbake i trening etter ryggskaden, og i troppen foran morgendagens semifinale mot Bolton på Wembley. Foto: Peter Byrne, PA/AP/Scanpix Vis mer

LONDON (Dagbladet): John Carew er med i troppen som drar til Wembley i ettermiddag. Stoke har tro på at han spiller fra start.

Colin Burgess, pressesjef i Stoke, er optimistisk på klubben og nordmannens vegne etter den langvarige ryggskaden.

- John Carew har gjort stor framgang og er mye bedre nå. Den siste uka har han trent godt, sier Burgess.

Stoke er tilbake på Wembley for første gang siden ligacupfinalen mot Chelsea i 1972 når de i morgen møter Bolton i semifinalen i FA-cupen.

Trener i dag Cupfeberen herjer i begge byene, som ikke er bortskjemt med hyppige besøk på nasjonalarenaen.

- Guttene skal gjennom ei siste treningsøkt før vi reiser nedover. Vi håper Carew er frisk nok til å være med i startelleveren. Hvis ikke er han definitivt aktuell som innbytter. Den endelige avgjørelsen tas lørdag kveld, sier Burgess.

5. mars spilte John Carew sin sjette og hittil siste kamp for Stoke etter overgangen fra Aston Villa. Han ble omtalt som «FA Cup goal-machine» da han scoret åpningsmålet mot Brighton i åttendedelsfinalen. Det var Carews 12. cupmål på 12 kamper.

- Jeg visste at jeg hadde scoret noen mål i FA-cupen, og at jeg var mestscorende i fjorårssesongen. Men jeg var ikke klar over at det var så mange, forklarte John Carew engelsk presse etter Brighton-kampen.

Lykkemaskot I fjor lagde landslagsspissen hattrick for Aston Villa mot Reading i FA-cupen og gjestet Wembley to ganger.

Men verken i ligacupfinalen mot Manchester United eller i semifinalen i FA-cupen mot Chelsea klarte Carew å  forhindre at Aston Villa tapte.

I morgen står han overfor en ny mulighet.

- Vi håper at John Carew er en lykkemaskot for oss. Han er en flott gutt å ha her, sier Stoke-manager Tony Pulis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media