Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoke kan tvinge Sørensen til å bli

Dansken må forlenge kontrakten om klubben vil.

MISFORNØYD: Stoke-keeper Thomas Sorensen vil bort fra klubben for å få spilletid, men en opsjon i kontrakten gjør det vanskelig.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
MISFORNØYD: Stoke-keeper Thomas Sorensen vil bort fra klubben for å få spilletid, men en opsjon i kontrakten gjør det vanskelig.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

Danmarks landslagskeeper vil vekk fra Stoke, men Thomas Sørensen kan tvinges til å forbli i den engelske klubben enda ett år.

Stoke har alle kort på hånden i kontraktsstriden med Sørensen, som for tiden er fast benkevarmer og ulykkelig i en tilværelse uten spilletid.

Dansken ønsker seg bort, men kontrakten med klubben virker endeløs. Når kontraktstiden er omme neste år, kan Stoke fritt forlenge med ett år - til mai 2013.

- Stoke har en opsjon i kontrakten om å forlenge med enda ett år uten at de trenger å spørre meg om hva jeg vil, sier Thomas Sørensen til danske B.T.

Landslagskeeperen har forsøkt å legge press på Stoke. Om kontrakten skal forlenges frivillig, krever Sørensen plassen som førstekeeper.

- Jeg har vært i møte med klubben, men intet er på plass. Det viktigste for meg er å spille kamper. Det er langt viktigere enn økonomien på dette tidspunktet i karrieren. Klubben har sagt den vil se på hva den vil med meg neste år.

Sørensen har spilt i Stoke siden 2008.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media