Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoke klager etter å ha fått to røde kort og mangeren sendt på tribunen

- Dommerprestasjonene var skammelige.

MISFORNØYDE: Stoke klager inn dommer Martin Atkinson til Premier League. Her har Marc Wilson fått rødt kort. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix
MISFORNØYDE: Stoke klager inn dommer Martin Atkinson til Premier League. Her har Marc Wilson fått rødt kort. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix Vis mer

Stoke varsler at Premier League-klubben kommer til å klage inn dommer Martin Atkinson til Englands fotballforbund etter 1-5-tapet for Newcastle.

Atkinson utviste både Glenn Whelan og Marc Wilson i løpet av fem minutter mot slutten av førsteomgangen på St. James' Park. I tillegg ble Stoke-manager Mark Hughes sendt på tribunen.

Med ni mann på banen kollapset Stoke etter å ha tatt en fortjent 1-0-ledelse.

- Prestasjonene til dommeren og hans meddommere var skammelige. Vi kommer helt sikkert til å sende inn en klage. Vi kan ikke akseptere det som skjedde mot oss i Newcastle uten å ta til motmæle. Det er opp til andre å avgjøre (klagen), men det var skuffende å se så mange dårlige dommeravgjørelser, sier Stokes styreformann Peter Coates til Daily Telegraph.

FA besluttet fredag å innlede disiplinærsak mot Hughes. Stoke-manageren er anklaget for «upassende oppførsel» for det han sa og gjorde på sidelinjen da Whelan ble utvist.

(NTB)