Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoke-sjefen hevder Carew aldri ble lånt ut fra Villa

Lover nordmannen comeback mot gamleklubben i dag.

LOVES SPILLETID: John Carew er tilbake etter en måned på sidelinja, og loves spilletid mot gamleklubben Aston Villa i ettermiddag. Foto: (AP Photo/PA, Peter Byrne)
LOVES SPILLETID: John Carew er tilbake etter en måned på sidelinja, og loves spilletid mot gamleklubben Aston Villa i ettermiddag. Foto: (AP Photo/PA, Peter Byrne) Vis mer

Aston Villa - Stoke i livestudio kl. 16.00

(Dagbladet): I England er det vanligvis slik at lånespillere er utilgjengelige i kamper mot klubben de egentlig tilhører.

Av den grunn har de fleste trodd at John Carew måtte stå over mot gamleklubben Aston Villa i dag, ettersom hans overgang til Stoke i januar ble presentert som et utlån.

Nå viser det seg at nordmannen likevel får sjansen til å senke sin tidligere arbeidsgiver. Stoke-manager Tony Pulis opplyser at Villa og Gerard Houllier sa opp kontrakten med Carew for tre måneder siden.

- Villa kansellerte kontrakten hans, og vi overtok den ut sesongen. Så han kan spille, sier Pulis ifølge The Sun.

Carew har slitt med sin gamle ryggskade de siste ukene og ikke vært i aksjon på en stund, men han satt på benken da Stoke knuste Bolton 5-0 i FA-cupsemifinalen sist helg.

Pulis lover at 31-åringen vil få spilletid mot Villa i ettermiddag.

- Han er frisk. John har trent veldig bra og vil bli involvert mot Villa, enten det blir fra start eller fra benken. Han kommer til å være fryktelig spillesugen, og han er en herlig type å ha i miljøet. Det eneste problemet er at han har vært skadet, og vi har ikke fått brukt ham så mye som vi kunne ønsket, sier Stoke-manageren i Daily Express.

Carew har tradisjonen tro kviknet til i ny klubb, men om han ønsker seg en permanent overgang til Stoke skader det selvsagt ikke å avslutte sesongen med et par scoringer.

Nordmannen hadde et godt forhold til Villa-fansen i sine fire sesonger der, men vil nok gjerne vise seg fram når han slipper til i ettermiddag.

- Han gleder seg til å komme tilbake dit. Vi har ikke engang diskutert framtida hans hos oss, fordi han har vært ryggskadet og ikke spilt på en måned, sier Pulis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media