Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoke-spiller slått ned etter sandal-krangel

Begynte kjeklingen før 0-7.

TØFT PÅ BANEN, TØFFERE I GARDEROBEN: Glenn Whelan og Stoke-spillerne lyktes med lite på banen mot Chelsea. Foto: AP/Sang Tan
TØFT PÅ BANEN, TØFFERE I GARDEROBEN: Glenn Whelan og Stoke-spillerne lyktes med lite på banen mot Chelsea. Foto: AP/Sang Tan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I går fikk Stoke-spillerne inndratt fridagen etter katastrofale 0-7 mot Chelsea i London søndag.

Kanskje blir det bøter til noen spillere på toppen, på grunn av en krangel som startet før avspark og som ble avsluttet med nevekamp etter kampen.

Ifølge The Guardian ble midtbanespiller Glenn Whelan slått ned av stopper Abdoulaye Faye i garderoben på Stamford Bridge.

Årsaken til kjeklingen skal være senegaleserens bruk av sandaler under oppvarmingen, noe Whelan reagerte sterkt på.

Iren mente den tidligere Newcastle-stopperen skulle ha brukt fotballstøvler mens spillerne holdt seg varme etter å ha skiftet før kampen. Faye varte bare ni minutter på banen, før han gikk av med skade.

I pausen fikk han klar beskjed fra Whelan om at han var en useriøs spiller. Dette førte munnhuggeri, og spørsmål om hvem som hadde spilt flest kamper i Premier League. Faye måtte dras unna av spiss Ricardo Fuller.

Ved kampslutt klarte ingen å stoppe Faye, som måkte til Whelan i ansiktet da iren fortsatt stilte spørsmål ved senegaleserens holdninger på trening og foran kamp.

Ingen i Stoke har bekreftet slagsmålet, som ikke skal være den første voldsepisoden i Britannia-klubben. Tidligere i sesongen ble det påstått at manager Tony Pulis nikket ned rekordkjøpet James Beattie.

BLE KRITISERT: Abdoulaye Faye ventet på Whelan i gardeorben da kampen var over. Foto: AP/Simon Dawson
BLE KRITISERT: Abdoulaye Faye ventet på Whelan i gardeorben da kampen var over. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!