Stoke vartet opp med lekre scoringer tok og tre poeng mot Tottenham

Klikk for ingress.

STOKE-SEIER: Stoke sikret seieren mot Tottenham med to scoringer i første omgang. Tottenham jaget redusering og fikk det, men klarte ikke å hente igjen Stoke. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
STOKE-SEIER: Stoke sikret seieren mot Tottenham med to scoringer i første omgang. Tottenham jaget redusering og fikk det, men klarte ikke å hente igjen Stoke. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

• Tottenham - Stoke 1-2 (0-2)
• Sunderland - Everton 1-1 (0-0)
• West Bromwich - Newcastle 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Seks lag var i aksjon i formiddagens Premier League-kamper.

Blant dem Tottenham, som gikk på en skrell mot Stoke.

- Dette var skuffende og frustrerende. Et veldig dårlig resultat. Det er synd, fordi vi startet kampen bra, og hadde sjanse. Med en gang vi slapp inn det første målet endret alt seg, vi tok dårlige beslutninger og så ukomfortable ut, og gjorde mange feil, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino til BBC.

- Stoke jobbet hardt. Det er alltid forskjellig. Når du leder en kamp er motivasjonen på topp, og kanskje vi er frustrerte og skuffede og spillerne føler det. Vi må se framover, jobbe hardt, gjøre endringer og finne løsningen. Det er min jobb.

Perlescoring Bojan Krkic sendte Stoke i ledelsen etter få minutter. Han fikk ballen ved midtstreken, og fikk gå. Ved 18 meter dunket han til. Lekkert i mål bak Hugo Lloris.

Tottenham ble rystet med nok en scoring mot før pause:

Mame Biram Diouf ble spilt gjennom, og kunne lempe ballen bort til Walters, som enkelt satte ballen i mål.

Utvisning Tottenham presset scoring, og snaue kvarteret før slutt fikk de endelig nettkjenning. Chadli fikk ballen på bakerste stolpe etter et hjørnespark, og dunket den opp i nettaket.

LEKKER HÆLSCORING: Ayoze Perez. Foto: AP Photo / David Davies, PA
LEKKER HÆLSCORING: Ayoze Perez. Foto: AP Photo / David Davies, PA Vis mer

Fem minutter før slutt fikk Kyle Naughton se det røde korte etter å ha, som bakerste mann, felt Victor Moses.

Opphentingen lykkes ikke for Tottenham, som måtte se poengene gå til Stoke.

Newcastle-seier Newcastle tok også tre poeng mot West Bromwich. Der sendte først Ayoze de svarthvite i ledelsen med et lekkert hælspark.

Etter en drøy time doblet Newcastle ledelsen ved Fabricio Coloccini.

I oppgjøret mellom Sunderland og Everton var det førstnevnte som tok ledelsen etter et frisparkmål av Sebastian Larsson. Senere scoret Leighton Baines på straffe og utliknet for gjestene.