FERDIG: Den norske spissen Mads Stokkelien har terminert kontrakten sin med den amerikanske klubben New York Cosmos.
Foto: Mathias Ask / NTB scanpix
FERDIG: Den norske spissen Mads Stokkelien har terminert kontrakten sin med den amerikanske klubben New York Cosmos. Foto: Mathias Ask / NTB scanpixVis mer

Stokkelien ferdig i New York Cosmos

Kontrakten terminert.

Den norske spissen Mads Stokkelien har terminert kontrakten sin med den amerikanske klubben New York Cosmos.

Etter en og en halv sesong i storbyen forlater sørlendingen Cosmos, skriver klubbens hjemmeside. Siden overgangen i januar 2014 har det blitt 38 kamper på nivå to i USA.

- Jeg vil takke Mads for hans bidrag til New York Cosmos, både på og av banen. Han er en flott person og vil alltid være en del av Cosmos-familien. Jeg ønsker han det beste i framtiden, sa trener Giovanni Savarese til nettstedet.

25-åringen har tidligere spilt for Start og Stabæk i Norge. Gamleklubben Start er på utkikk etter spiss. Kun Austin Ikenna og Lars-Jørgen Salvesen kan bekle posisjonen i den nåværende stallen. I tillegg har det ryktes at Viking ønsker angriperen.

Før Stokkelien flyttet til New York, gikk han på tannlegestudier i Oslo, mens han spilte for Stabæk. Å fortsette utdanningen har spilleren tidligere uttalt at han ønsker å gjøre om han kommer tilbake til Norge.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram